Home Gaming Batman™: Arkham Knight voor PC vandaag opnieuw uitgebracht

Batman™: Arkham Knight voor PC vandaag opnieuw uitgebracht

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat Batman™: Arkham Knight voor PC nu verkrijgbaar is. Batman: Arkham Knight voor PC, opnieuw uitgegeven in combinatie met de nieuwste PC update, biedt nu downloadable content (DLC) gelijk aan de console versies van de game (met uitzondering van platform exclusives).  PC spelers hebben nu toegang tot Photo Mode, Big Head Mode, Original Arkham Batman Skin en meer.

Ook is vanaf vandaag de oktober add-on content beschikbaar voor fans die in het bezit zijn van de Batman: Arkham Knight Season Pass voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One en PC, en verbonden zijn met het Internet.  De content kan ook los gekocht worden via het  PlayStation®Network, Xbox LIVE online entertainment netwerk van Microsoft en Steam.

De nieuwe oktober content bevat:
•    Batman Classic TV Series Batmobile Pack
o    Batmobile Track #1: Batcave Set
o    Batmobile Track #2: Penguin’s Dockyard
o    1960s TV Series Batmobile
o    Classic TV Series Catwoman Skin
o    Classic TV Series Robin Skin
•    1970s Batman Themed Batmobile Skin
•    Crime Fighter Challenge Pack #3
o    AR Challenge: Chemical Reaction
o    AR Challenge: Stage Fright
o    AR Challenge: Cauldron Speedway TT
o    AR Challenge: Guardians
o    AR Challenge: Precinct
o    AR Challenge: Vertigo

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en is nu beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft en PC.

Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x