Home Gaming GTA Adversary modes, Dagelijks missies en meer nieuw actie bereikt je huiskamer op 10 Maart.

GTA Adversary modes, Dagelijks missies en meer nieuw actie bereikt je huiskamer op 10 Maart.

by Jeffrey van den Bogaart

10 Maart de dag waar je uiteraard klaar zit achter je console om de langverwachte Heist update te spelen. Het  heeft even geduurd maar uiteindelijk heeft Rockstar dan toch voor het eerst in bijna 1,5 jaar sinds de release een Release date bekent gemaakt die elke GTA Online fan niet is ontgaan.

In de weken naar de release date heeft Rockstar via hun blog wat extra informatie laten lekken, zo ook gisteren. De Adversary Modes zorgt er namelijk voor dat er 3 nieuwe spel type worden toegevoegd aan GTA 5 Online, er zullen dagelijkse missies bijkomen en een aantal Freemode activiteiten. De activiteiten zullen beschikbaar worden zodra de spelers een aantal Heists hebben gedaan.

Come Out To Play

Bij Come Out To Play moet een team van drie zogeheten Runners naar een basis proberen te komen terwijl een team Hunters willen voorkomen dat de Runner hun basis bereiken. De Runners beschikken hierbij over goede wapens maar kunnen alleen te voet naar hun huis. De Hunters rijden op quads en motoren en hebben beschikking tot lock-vrije shotguns. Hunter kunnen zo vaak dood gaan als ze willen terwijl de Runners het met 1 leven moeten doen. De Runners hebben daarbij wel beschikking tot al hun wapens.

Siege Mentality 

Bij Siege Mentality kunnen tot 4 spelers hun basis verdedigen. Dit doen ze tegen 6 andere spelers die hun basis moeten overvallen. De aanvallers zijn wel met meer maar beschikken alleen over Sawn-off shotguns, de verdedigers daarentegen hebben al hun favoriete wapens tot hun beschikking.

Hasta La Vista

Hasta La Vista is het echt oppassen terwijl je op je fiets met een team andere wielrenfanaten probeert naar een eind checkpoint te komen. Dit wordt helaas moeilijker gemaakt door een team truckers die zullen proberen de fietsers aan te rijden. Gelukkig beschikken de truckers niet over wapens dus moet je het hebben van de wendbaarheid van de fietsen. Als een van de fietsers het laatste checkpoint weet te bereiken hebben de fietsers gewonnen. Weten de truckers alle fietser plat te rijden dan hebben de truckers gewonnen.

Dagelijkse missies

De dagelijkse bezigheden die Los Santos te bieden heeft worden ook uitgebreid met met dagelijkse 3 missies die elke dag anders zullen zijn om te zorgen dat je wat GTA$ kan binnenslepen. Als je meerder uitdagingen achter elkaar succesvol afrond kan je er voor zorgen dat je tot $500.000 per dag extra kan verdienen.

New Freemode Activities 

Jij en je vrienden zullen ook veel nieuwe kansen krijgen in de grote open wereld van GTA Online. Zo zul je meer telefoontjes van lester krijgen om hier en daar de politie even af te leiden terwijl Lester’s criminelen een zwaardere klus op zich nemen. Lamar zal zo nu en dan opbellen dat hij wat grofvuil in de vorm van een auto heeft waar jij hem even van af moet helpen en Treven en Ron vinden af en toe dat het te druk is in het luchtruim boven Los Santos en dan vooral met Rivalen van Trevor Philips Industries. Dit gaat gepaard met een nieuw Award systeem dat beschikbaar wordt als je de je de missies in stijl uitvoert.

Er komt ook een nieuw Email systeem dat ervoor zorgt dat je jouw vrienden een bericht kan sturen ongeacht de sessie waar ze in zitten ook komen er nieuwe Awards die nieuwe t-shirt en auto modificaties met zich mee brengen.

 

Al met Al een topje van de ijsberg die mij toch wel heel nieuwsgierig maakt naar deze gigantische update.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x