Home GamingAndroid Alphadia Genesis’ Battle Systeem en End-Game Content uitgelegd

Alphadia Genesis’ Battle Systeem en End-Game Content uitgelegd

by Jeffrey van den Bogaart

Alphadia Genes is beschiktbaar op android, ios, wii u en sinds 12 januari 2015 ook op Steam voor €14.99. Alphadia Genes is een turn-based game met retro-styled graphics, KEMCO de ontwikkelaars van de game hebben de game voorzien van een gevarieerde gevechtssysteem en verschillende eind verhalen.    

Je kunt dus de game op meerdere manieren uitspelen waardoor spelers ook nog een hele reeks van extra content krijgen als ze verhaal uit hebben gespeeld. De speler krijgt toegang tot extra content van Legendary Weapons en Armour quests en een uitgebreide battle  arena.

Alphadia-Genesis-gevecht

Doordat juist het gevecht systeem van Alphadia Genesis zo gevarieerd is heb je als speler hele intense gevechten, tijdens je gevechten heb je verschillende hulpmiddelen tot je beschikking
Energi is daar een van het is een systeem dat bestaat uit magie, elementen en spreuken. Elk personage heeft een vorm van Energi. Je kunt deze element upgraden door andere elementen samen te voegen bv door het gebruik van het ringen systeem. Door dat systeem kunnen spelers een extra element toevoegen aan de magie of elementen, ringen hebben ook nog eens een dubbele effect op de karakters.

Break Skills zijn een ander onderdeel van het vechtsysteem, Break skillz zijn speciale vaardigheden elk personage heeft zijn eigen specialiteit met hun wapen.
Aurra Fray’s zus maakt gebruik van een vuurwapen haar break skill stelt haar in staat om vijandelijke ledematen snel in haar vizier te krijgen en zo uit te schakelen in de strijd.

 

2014-12-20_00020

Enah is een type 2000 kloon ze gebruikt haar Chakram vaardigheden om Verwarring en Rage om zo de vijand een geweldige slag toe te brengen samen met het ringen systeem is ze nog dodelijker.

Fray gebruikt zijn 2 dodelijke zwaarden door het toevoegen van de elementen is hij niet te stoppen en legt elke vijand die op zijn pad komt het loodje.

De maximale aantal karakters voor een gevecht in Alphadia Genesis is 6 vier actieve leden op de front-line voor de directe gevechten en twee aan de achterkant. Tijdens de gevechten verdien je punten die je kunt gebruiken voor speciale aanvallen. Een meter op het scherm zal zich vullen naar mate de strijd vordert als die eenmaal vol is kan de speler gebruik maken van een ‘Sub – lid Assist’. Deze ontketent krachtige aanvallen een vlaag van Energi en Break vaardigheden zal zich op de vijand storten en daarbij enorme schade toebrengen. Als je tijdens een gevecht een karakter wilt wisselen kun je dat doen door het ‘ Yell System’.

Heb je het verhaallijn uitgespeeld en wil je de ware waarheid ontdekken? Speel dan dan de extra content en dan zul je het weten.

Minimum:
OS: Windows Vista
Processor: 2.13GHz Intel Core2 Duo or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 11 compatible graphics card with 64Mb RAM and support for v3 shaders
DirectX: Version 11
Hard Drive: 5 GB available space
Sound Card: N/A
Additional Notes: N/A

Recommended:
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1
Processor: 3GHz Intel i3 or equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 11 compatible graphics card with 128Mb RAM and support for v3 shaders
DirectX: Version 11
Hard Drive: 5 GB available space
Sound Card: N/A
Additional Notes: N/A

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x