Home Gaming Grow Up is vanaf nu beschikbaar

Grow Up is vanaf nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Grow Up, de nieuwe acrobatische avonturengame en opvolger van het geprezen Grow HomeTM, is vanaf nu digitaal verkrijgbaar voor Xbox One®, PlayStation®4 en Windows PC.

 In Grow Up, ontwikkeld door een klein team bij Reflections, een Ubisoft studio, moeten spelers hun schattige kleine robot BUD door een prachtige buitenaardse planeet met fauna, flora en vier Star Plants gidsen. Het doel is om BUD’s ouderlijk ruimteschip, MOM, te herstellen. Na een ruimtecrash liggen MOM’s onderdelen verspreid over de hele planeet. BUD heeft geen andere keuze dan op avontuur te gaan en al springend, rollend, stuiterend en vliegend de onderdelen van MOM te gaan zoeken.

 Met een reeks nieuwe vaardigheden en een schattige nieuwe vriend POD (die écht dol is op planeten), komt BUD’s waaghalzengedrag goed van pas tijdens het eiland-hoppen.  Met de nieuwe, blinkende Floradex, krijgen spelers de mogelijkheid om de wereld helemaal te hervormen door het klonen van de rare en prachtige planten. Verder springen ze van duizelingwekkende hoogtes, tussen zwevende eilanden, op ‘Champolines’ en worden ze zelfs gekatapulteerd door een ‘Flungus’ in serene en prachtige omgevingen.

 Met nieuwe  tijdsuitdagingen, verzamelvoorwerpen en vaardigheden kunnen spelers meteen hun missie aanvatten of op hun eigen tempo wat door het eindeloze landschap dolen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x