Home Gaming EA SPORTS releaset nieuwe gameplay-trailer FIFA 17

EA SPORTS releaset nieuwe gameplay-trailer FIFA 17

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) geeft vandaag een volledig nieuwe gameplay-trailer vrij waarin veel van de nieuwe tenues, transfers, vreugdedansen, skillmoves, nieuw gemodelleerde spelers en innovatieve gameplaykenmerken worden getoond voor EA SPORTS™ FIFA 17, aangedreven door Frostbite™* op Xbox One, PlayStation 4 en PC. De trailer, waarmee de terugkeer in de echte wereld van verschillende gelicenseerde voetbalcompetities uit FIFA 17 wordt gevierd, is opgenomen in de game en toont levensechte actie, aangedreven door de toonaangevende nieuwe game-engine die fans op ieder moment de controle op het veld geeft wanneer de game op 27 september in Noord-Amerika en op 29 september in de rest van de wereld uitkomt.

Bekijk de gameplaykenmerken hier.

“Dit is een revolutionair seizoen voor EA SPORTS FIFA,” aldus David Rutter, GM en Executive Producer. “In juni hebben we een nieuwe game-engine en een aantal diepgaande gameplaykenmerken en mechanieken onthuld, en een meeslepend, verhalend speltype geïntroduceerd in FIFA 17 The Journey. De reactie van de fans was geweldig, en nu we het grootste seizoen van FIFA Ultimate Team aankondigen en innovatie in de meest populaire speltypes van de game introduceren, kunnen we niet wachten tot de mensen kunnen gaan spelen.”

Als onderdeel van het grootste seizoen tot nu toe in Ultimate Team™, introduceert FIFA 17 met selectie-uitdagingen en FUT Champions twee nieuwe manieren om in het meest populaire speltype van de franchise te spelen. Selectie-uitdagingen bieden fans de mogelijkheid om hun managementvaardigheden op console of in de FUT 17 Companion-app te testen en in-gamebeloningen te verdienen door met spelers van hun club te voldoen aan selectievereisten. Als aan de vereisten is voldaan, kunnen fans in iedere uitdaging selecties ruilen voor beloningen. FUT Championsis een nieuwe manier voor alle fans om de strijd aan te gaan in dagelijkse knock-outtoernooien voor in-gamebeloningen en de kans om in de Weekend League te spelen. Zodra fans de Weekend League bereiken, zullen ze de strijd aangaan om wedstrijden te winnen en in positie te stijgen voor beloningen. Iedere Weekend League-prestatie telt doordat de combinatie ervan de fans helpt om hoger te komen in het maandelijkse klassement om zo kans te maken op de grootste in-gamebeloningen in FUT. Het bereiken van de bovenste plaatsen in het klassement kan tot de mogelijkheid leiden om de strijd aan te gaan in de EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team Championships SERIES**, onderdeel van een nieuwe competitief spelplatform in FIFA 17 dat fans die in aanmerking komen de kans geeft om het op het hoogste niveau tegen anderen op te nemen*** en hun deel van de prijzenpot van $1.300.000 te winnen.

“De populariteit van Ultimate Team, gecombineerd met het internationale karakter van de meest populaire sportfranchise ter wereld, maakt FIFA 17een erg interessante titel voor een seizoen vol competitieve games zoals we dat vandaag onthullen”, vertelt Peter Moore, Chief Competition Officer bij Electronic Arts. “Vanaf de kwalificatie via FUT Champions tot de strijd in de EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team Championship Series en FIFA Interactive World Cup willen we dat spelers de sensatie van de strijd voelen, en we stellen al onze fans een geweldig seizoen in het vooruitzicht.”

FIFA Ultimate Team Dynamic Live Service zorgt ervoor dat fans door het seizoen heen meeslepende content kunnen verwachten, zoals nieuwe tenues en items, kansen op grote in-gamebeloningen en nóg meer redenen om te spelen dan voorheen. Dat begint al direct na de release met Veelbelovende spelers, een nieuw evenement in FUT 17 waarin enkele van de meest opmerkelijke transfers van deze zomer zijn opgenomen als seizoenslange, dynamische items. Eigenschappen van veelbelovende speleritems groeien als de speler uit de echte wereld wordt opgenomen in het team van de week, zodat FUT-fans spelers zullen willen vinden waarvan ze verwachten dat die impact op hun nieuwe club hebben. Meer overFIFA Ultimate Team vind je hier.

“We weten dat fans van Ultimate Team uit zijn op meer manieren om te spelen, meer items, meer content, en spannende evenementen die grote in-gamebeloningen opleveren”, aldus Nick Wlodyka, Senior Producer van FIFA Ultimate Team. “We zijn er enthousiast over dat we de fans een deel van de nieuwe content, tenues en geplande evenementen kunnen laten zien die dit seizoen tot een van de grootste ooit gaan maken.”

Het speltype Carrière* krijgt meer authenticiteit door vernieuwing van het financieel systeem om de structuur van teams over de hele wereld terug te laten zien door je Clubwaarde en een gedetailleerd overzicht van inkomsten en uitgaven in te bouwen. Er staat nu veel meer op het spel in het speltype Carrière van FIFA 17 omdat nu van fans wordt verwacht dat ze aan de doelen van hun management voldoen in Totale clubmanagement, een systeem dat is gebaseerd op de persoonlijkheid van het team en dat verwachtingen indeelt in vijf categorieën: Binnenlands succes, Internationaal succes, Naamsbekendheid, Financieel, Jeugdafdeling. Meer over het speltype Carrière vind je hier.

Profclubs* introduceert een nieuw Spelerontwikkelsysteem dat een uitgebreide nieuwe manier biedt om je speler te ontwikkelen door teamwork en samenwerking te belonen op basis van je wedstrijdbeoordeling. Dit speltype betekent ook een nieuw niveau van aanpassingen voor de clubs van fans, met 24 tenue- en clubwapen-sjablonen waarbij fans een eigen identiteit aan het ontwerp kunnen geven. Meer over Profclubs vind je hier.

FIFA Mobile
FIFA Mobile
wordt deze herfst gelanceerd op iOS, Android en Windows 10 en biedt een volledig nieuwe voetbalervaring, opgebouwd uit kenmerken voor spelers die ervan houden om onderweg te spelen en die interactie met andere fans willen. Kenmerken zoals het speltype Aanval geven fans snelle en spannende beurt-voor-beurtwedstrijden waarbij één helft per beurt de focus bij aanvallende kansen ligt. Competities geven fans de mogelijkheid om tegen spelers van over de hele wereld te strijden in inter-competitiekampioenschappen, gezamenlijke achievements te winnen of het online tegen andere competities op te nemen. Meer over FIFA Mobile vind je hier.

Ga voor materiaal over FIFA 17 naar info.ea.com.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren, ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team van de week-leenspelers en andere FUT-content. Klik hier voor meer informatie over al onze beschikbare reserveringsaanbiedingen.

EA Access****-leden op Xbox One en Origin Access****-leden op PC kunnen vanaf 22 september dankzij de Play First-proefversie FIFA 17uitproberen voordat de game uitkomt. EA Access-leden ontvangen 10% korting als ze een digitale versie van de game op Xbox Live kopen. Hetzelfde geldt voor Origin Access-leden als ze de game bij Origin kopen.

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en zal in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn op 27 september en wereldwijd op 29 september op Origin™ voor PC, Xbox One, het alles-in-één videogame en -entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4 computer entertainment systeem, het Xbox 360®-videogame en entertainmentsysteem en het PlayStation®3-entertainmentsysteem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x