Home Gaming CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE ‘ZOMBIES IN SPACELAND’

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE ‘ZOMBIES IN SPACELAND’

by Mark van Truijen

De nieuwe zombie ervaring van Activision en Infinity Ward neemt spelers mee naar een space-thema pretpark dat zich afspeelt in de jaren ’80

 De gave 80’s cast met in de hoofdrollen: David Hasselhof en Paul Reubens, maar ook onder andere Seth Green, Ike Barinholtz, Jay Pharaoh en Sasheer Zamata

 Jay Pharoah zal morgen om 18:00 de ‘Zombies in Spaceland’ stream presenteren

 

Activision publishing en Infinity Ward onthullen vandaag ‘Zombies in Spaceland,’ the undead survival co-op mode die tegelijkertijd lanceert met Call of Duty®: Infinite Warfare op 9 november. Spelers zullen worden ondergedompeld in een verhaal dat zich afspeelt in de jaren ‘80, compleet met de geweldige muziek van deze fantastische periode. Zombies in Spaceland transporteert fans in een origineel verhaal dat verpakt is in keiharde actie. Fans zullen vechten als een van de vier klassieke jaren 80’ characters en zullen strijden met de ‘living dead’ in een space-thema pretpark vol met dodelijke zombies, leuke attracties en nog veel meer.

“Call of Duty en vooral zombies hebben een lange en prachtige geschiedenis met gepassioneerde fans. Dit zorgde ervoor dat wij geïnspireerd raakten om alle co-op actie die deze serie geweldig maakt te combineren met de meest geweldige decade in pop culture: de jaren ’80,” zei Brian Bright, Project Director bij Infinity Ward. “Zombies in Spaceland is een geheel nieuwe zombie ervaring die alle spelers iets te bieden heeft. Het is makkelijk toegankelijk voor nieuwe spelers maar heeft ook een hele diepe laag, met veel easter eggs en verschillende game features die hardcore zombie fans omver zullen blazen. Wij kunnen niet wachten tot de fans dit pareltje deze herfst in handen krijgen. “

Zombies in Spaceland verteld het verhaal van 4 ambitieuze acteurs die uitgenodigd worden voor een auditie in een mysterieus filmtheater. Ze zijn uitgenodigd door director Willard Wyler, geportretteerd door Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham), die ooit een grote ster was in het horror genre. Wat de acteurs niet weten is dat zij getransformeerd worden in characters en getransporteerd zullen worden in Wyler’s film om tegen zombies te vechten in een space-thema pretpark dat zich afspeelt in de jaren ‘80.

Fans zullen spelen als een van de klasieke jaren ’80 stereotypes: De sporter, de nerd, Het populaire meisje of de rapper. De characters worden ingesproken door grappige komedianten, zoals Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer). Het mooiste van alles is dat in het pretpark een mysterieuze DJ zal zijn die zijn stem en uiterlijk geleend heeft van David Hasselhoff (Knight Rider, Baywatch). Hij zal van onschatbare waarde blijken als iedereen uit deze verschrikkelijke horror film probeert te ontsnappen.

Fans kunnen meer leren over Zombies in Spaceland door morgen, 17 augustus om 18:00 op Twitchwww.twitch.tv/callofduty,op YouTube  www.youtube.com/callofduty  en op Facebook www.facebook.com/callofduty voor een speciale reveal stream dat gehost zal worden door acteur Jay Pharoah terwijl hij zombies in spaceland tot in detail zal bespreken met de game developers.

Fans die Zombies in Spaceland pre-orderen krijgen de geweldige “Zombies in Spaceland Pack” die bestaat uit bonus in-game items, waaronder een unique zombie weapon camo, zombie weapon reticle, animated zombies calling card en Fate & Fortune card pack. Zij zullen ook de reimagined, fan-favorite Terminal bonus multiplayer map krijgen.

Bij Call of Duty XP, de grootste Call of Duty fan event in de geschiedenis. Kunnen fans Zombies in Spaceland spelen en kunnen ze meedoen aan een speciale zombie laser game ervaring. Call of Duty XP is al over  twee en een halve week, op 2-4 September in Los Angeles. Tickets kun je hier kopen:
http://www.ticketmaster.com/event/090050C7F42A442C 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x