Home Gaming Gerucht: Namco bezig met reboot Killer Instinct

Gerucht: Namco bezig met reboot Killer Instinct

by Jos Vis

Laten we deze maandagmorgen eens lekker beginnen met wat roddelpraat, want het aankomende gerucht klinkt heel interessant voor liefhebbers van de Killer Instinct-franchise. Volgens de ‘wandelgangen’ komt er een heuse Killer Instinct-reboot aan en deze zou worden ontwikkeld door Namco. Deze ontwikkelaar heeft eerder al gewerkt aan vechtgames als Tekken, Soulcalibur en Super Smash Bros. Ultimate en heeft dus behoorlijk wat ervaring in het genre.

De eerste Killer Instinct-games werden ontwikkeld door Rare en uitgegeven door Midway (arcade-versie) en Nintendo (console-versie). Rare werd uiteindelijk opgekocht door Microsoft en daarbij verhuisde de Killer Instinct-franchise mee. In 2013 kreeg de serie al een reboot, al werd deze ontwikkeld door Double Helix en Iron Galaxy.

Het gerucht komt van Windows Central en is de wereld in gesmeten door Jez Corden. Nu heeft deze meneer het wel vaker bij het juiste eind en staat Windows Central niet bekend als een site van koekenbakkers. Toch moet je geruchten altijd met een flinke korrel zout nemen, maar wij zijn erg benieuwd naar Namco’s visie op de franchise.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x