Home Gaming MADFINGER Games ontwikkelt een realistische hardcore FPS voor pc

MADFINGER Games ontwikkelt een realistische hardcore FPS voor pc

by Jos Vis

MADFINGER Games heeft vandaag onthuld dat hun nieuwste titel, die momenteel in ontwikkeling is, exclusief voor de pc wordt uitgebracht!

Met meer dan tien jaar ervaring in het maken van bekroonde games van AAA-kwaliteit voor mobiele platforms met meer dan 300 miljoen downloads, nam de studio achter hits als Dead Trigger 2, Unkilled en Shadowgun Legends de beslissing nadat ze hadden erkend dat hun nieuwste project te groot was en ambitieus om te worden beperkt door een platform met relatief mindere hardwareprestaties.

Sinds de oprichters van MADFINGER Games allemaal hun carrière begonnen door aan zulke enorme titels te werken voordat ze het bedrijf oprichtten, is de cirkel echt rond omdat deze volgende grote stap voor de studio kan worden beschouwd als een terugkeer naar hun pc-roots. Verder heeft MADFINGER Games veteranen in de videogame-industrie in dienst, die met de laatste twee titels hun stempel hebben gedrukt op beroemde games als The Witcher 3: Wild Hunt, Quantum Break, de Mafia-trilogie, Hidden & Dangerous 2 en de Vietcong-serie. bevestigend dat de studio getalenteerde makers heeft die bekwaam zijn in het hardcore shooter-genre.

MADFINGER Games is bedoeld om de grenzen van grafische getrouwheid te blijven verleggen en schakelt ook game-engines over van Unity naar Unreal 5. Hierdoor kan de studio hun grootste game tot nu toe maken, met een focus op realisme en hardcore-ervaringen.

“Hoewel het moeilijk voor ons is om Unity na tien jaar te verlaten, zal Unreal 5 ons in staat stellen een kwaliteit te bereiken die kan concurreren met de beste games op de AAA-markt”, zegt Marek Rabas, oprichter en CEO van MADFINGER Games. “Ik heb altijd al online werelden willen creëren, en de tijd is eindelijk rijp. Het wordt een ultrarealistische hardcore FPS, en daar houden we van!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x