Home Gaming GeForce Gamers zijn Game Ready voor ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’ en meer!

GeForce Gamers zijn Game Ready voor ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’ en meer!

by Mark van Truijen

Star Wars Jedi: Fallen Order van Respawn Entertainment wordt op 15 november gereleased en GeForce-gamers zijn vandaag Game Ready met de release van onze nieuwe NVIDIA Game Ready Driver. Deze Driver voegt ook ondersteuning toe voor zes extra G-SYNC-compatibele displays.

De Game Ready Driver van vandaag zorgt ervoor dat VR-fans Game Ready zijn voor Insomniac Games’ Stormlands, waarvan PC Gamer zegt “misschien wel de beste VR-game van 2019”. De best mogelijke prestaties en kwaliteit voor een game op release is belangrijk, en het wordt nog belangrijker in VR-titels omdat gameplay problemen of bugs de volledige VR-ervaring kunnen verpesten.

Drie nieuwe G-SYNC Compatibele Displays


Het G-SYNC compatibele programma breidt het G-SYNC ecosysteem uit en heeft als doel consistentie te brengen en consumenten te informeren over welke displays een goede VRR-ervaring bieden.

De lijst met G-SYNC compatibele display neemt toe tot bijna 60 opties met de toevoeging van de Acer XB273U-, Acer XV273U- en ASUS VG259Q-monitors. 

Onder het G-SYNC-compatibele programma werkt NVIDIA met monitor-OEM’s om de ervaring op monitoren te valideren die het AdaptiveSync-protocol ondersteunen. Degenen die slagen, worden aangeduid als “G-SYNC-compatibel”. Klik hier voor een volledig overzicht van G-SYNC compatibele schermen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: