Home Gaming Final Fantasy XIV Shadowbringers Patch 5.11 vanaf vandaag verkrijgbaar

Final Fantasy XIV Shadowbringers Patch 5.11 vanaf vandaag verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Vandaag verschijnt Patch 5.11 voor FINAL FANTASY® XIV Online: Shadowbringers™. Deze patch moedigt de Warriors of Light aan om samen te werken en de glorie van de stad Ishgard in ere te herstellen.

Volgend op de recente release van Patch 5.1, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, kenmerkt Patch 5.11 zich door de Ishgard Restoration-content — een nieuwe gameplay-ervaring die spelers uit verschillende werelden oproept om op diverse manieren samen te werken en de Holy See of Ishgard tot nieuw leven te wekken.

FFSB511

Patch 5.11 voegt onder andere de volgende nieuwe uitdagingen en content toe:

  • Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” – Geïnspireerd door het tragische verhaal van een mechanische god die in een enkele sterfelijke ziel vertrouwde, zal de nieuwste raid op Ultimate-niveau zelfs de meest ervaren spelers zwaar op de proef stellen tijdens hun strijd tegen de vele vijanden uit de Alexander-raid-serie.
  • Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration”  – Spelers van verschillende werelden kunnen samenwerken om het Firmament-district in zijn oude glorie te herstellen. Door het verzamelen en craften van bouwmaterialen of door het voltooien van diverse opdrachten, kan elke speler op zijn eigen, unieke manier bijdragen en diverse beloningen ontvangen voor zijn of haar bijdrages aan het restoratieproject.
  • Nieuwe mounts, minions, emotes, meubels voor huizen, kapsels, en meer.

Hier vind je de volledige Patch 5.11-notes: https://sqex.to/D63SV 

FFSB512

Spelers kunnen de komende maanden nog meer nieuwe content verwachten. Zo zal patch 5.15 deze patch-serie vervolgen met de volgende updates:

  • Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair (Danshig Naadam)” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn in de Danshig Naadam.
  • Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een nieuwe job log.

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.  

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringersis de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online,en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: