Home TVSeries Europe From Above met exclusieve beelden vreugdevuur Scheveningen

Europe From Above met exclusieve beelden vreugdevuur Scheveningen

by Mark van Truijen

In de nieuwe zesdelige serie Europe From Above vliegen we over Europa’s mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden. In de eerste aflevering maken we direct een spectaculaire luchtreis over Nederland, waarin onder andere het veel besproken vreugdevuur van Scheveningen in 2018 te zien is. Ook kijken we naar verschillende landschappen en gebruiken we hyperlapse fotografie, waarmee de verandering van seizoenen op spectaculaire wijze wordt weergegeven. Europe from Above is vanaf 18 november elke week om 21.00 uur te zien op National Geographic.

Naast Nederland, vliegt Europe From Above ook over Duitsland, Italië, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Elke aflevering laat de mooiste bezienswaardigheden van deze landen zien in de vier verschillende seizoenen. Van tulpenvelden in Nederland tot aan de magische watervallen in Italië. Er wordt laten zien hoe tradities, nieuwe technieken en natuurlijke wonderen Europa gevormd heeft.

Vreugdevuur Scheveningen

In de eerste aflevering van Europe From Above is Nederland vanuit de lucht te zien. De aflevering besteed onder andere aandacht aan de traditionele vreugdevuren in Scheveningen en Duindorp. In de beelden zie je vanuit de lucht hoe de stapels worden opgebouwd en op Oudjaarsavond worden aangestoken. De vreugdevuren zijn dit jaar veel in het nieuws geweest, omdat de stapels te hoog gebouwd waren, er geen duidelijke afspraken waren gemaakt tussen de gemeentes en de bouwers en de veiligheid werd niet gehandhaafd. National Geographic laat de exclusieve beelden zien van deze vuren in aflevering 1 van Europe From Above.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: