Home Gaming GC-2015:EA SPORTS onthuld FIFA Ultimate Team Draft, een geheel nieuwe manier om FIFA16 te spelen

GC-2015:EA SPORTS onthuld FIFA Ultimate Team Draft, een geheel nieuwe manier om FIFA16 te spelen

by Mark van Truijen

Electronic Arts heeft vandaag laten weten dat Fifa 16 een nieuwe manier van spelen krijgt in de twee populairste modes, FIFA Ultimate Team en Career Mode. FUT introduceert FUT Draft, een geheel nieuwe manier om je skills van het bouwen van een team te testen en het op te nemen tegen de rest met werelds grootste voetballers. En dit seizoen brengt Career Mode twee nieuwe features, Pre-Season Tournaments en Player Training deze twee features moeten gaan zorgen voor een betere en authentiekere carrière.

In FIFA Ultimate Team Draft, kan je het online of offline strijden in een single knockout string van vier wedstrijden om een prijs te verdienen, des te meer je win des te beter de rijs. Als je Draft enter doormiddel van virtuele coins, FIFA points, of een draft token, kies je één van de vijf formaties, een aanvoerder en dan vul je de rest in van je 23 koppige selectie met voor iedere positie de keuze uit vijf spelers. Je wordt hier getest op het kiezen van de juiste spelers met de juiste chemistry om de games te winnen. Check hier de video van FUT Draft in actie.

“We are delivering unprecedented depth and innovation to the franchise this season by bringing several new ways to play across Career Mode, Ultimate Team, and through the introduction of twelve Women’s National Teams,” aldus David Rutter, VP en GM, EA SPORTS FIFA. “We think fans are going to be equally as excited with all the new ways as they have been with the gameplay in FIFA 16. From hands-on gameplay events across the world, we’ve heard resoundingly positive feedback on the balanced and exciting experience we are building in FIFA 16.”

FIFA 16 brengt je meer innovatie over het gehele veld, in de gameplay trailer No Touch Dribbling en Clinical Finishing, zien we twee nieuwe features die het spel zeker ten goede komen. Om de game in balans te houden tegen de aanvallers, verdedigers werken nu als een unit met het nieuwe posities en 25 feature veranderingen, dit zorgt er allemaal voor dat ze bij de aanvaller blijven en jouw het vertrouwen geven in de verdediging.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x