Home Gaming GC-2015:HI-REZ STUDIOS heeft Paladins aangekondigd tijdens Gamescom

GC-2015:HI-REZ STUDIOS heeft Paladins aangekondigd tijdens Gamescom

by Mark van Truijen

Hi-Rez Studios bekend bij het publiek van SMITE, hebben tijdens GamesCom Paladins getoond aan het publiek. De nieuwste game uit hun stal zal free-to-play zijn en beschikbaar zijn op PC en current gen. Paladins combineert een fantasie wereld met de snelle actie van een team-based first person shooter. Als toevoeging op dit genre brengt Paladins ook een wat diepere strategie en een in-game experience systeem. 

Paladins was speelbaar op Gamescom, wij hebben de game daar kunnen testen en waren blij verrast door de snelle actie en diversiteit aan gameplay. De game ziet er goed uit en loopt ook erg soepel. Er kon gekozen worden door te spelen met toetsenbord en muis of een xbox controller. Ik heb beide potjes gespeeld met een controller en merkte daar toch weinig vertraging in ten opzichte van de mensen met de muis/toetsenbord combinatie. Het in-game levelen is erg leuk, zo begin je met weinig levens en wordt de levensbalk gedurende de game dus groter, zo zal je moeilijker af te maken zijn. In de game zit een element wat voor ons nieuw was, kaarten, je krijg om de zoveel tijd de keuze om een kaart te activeren, deze kaarten regenereren over tijd en brengen je een versterking kwa leven,aanval, movement, etc. Mocht je nou niet naar de beurs geweest zijn en toch de game willen spelen dan kan je je opgeven voor de closed beta op www.paladinsgame.com.

“We’ve managed to keep Paladins under wraps for over a year now, so the dev team is really looking forward to receiving feedback from the hands-on demo at gamescom,” aldus Todd Harris, COO bij Hi-Rez Studios. “We’ve focused on making something we find fun and competitive, and soon players will help us craft how Paladins grows from here.”

Barik_PromoRender_v01 Cassie_PromoRender_v01

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x