Home Gaming GC-2015: Blizzard kondigt uitbreiding voor WoW aan, Legion genaamd

GC-2015: Blizzard kondigt uitbreiding voor WoW aan, Legion genaamd

by Mark van Truijen

Blizzard heeft een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd, genaamd Legion.

World of Warcraft Legion dient als uitbreiding waarin de evenementen uit Warlords of Draenor en de volgende uitbreiding aan elkaar gekoppeld worden. Spelers kunnen reizen naar een nieuw continent, Broken Isles, en spelen als de nieuwe Demon Hunter klasse. Ook zullen er nieuwe dungeons en raids worden toegevoegd aan te game, een nieuw honor systeem wordt geintroduceerd als wel een verhoogde level cap tot level 110

Artifact wapens en visuele customization voor wapens wordt ook beschikbaar in Legion. Twee artifact wapens zijn al onthuld Ashbringer en Doomhamer. Er zijn er in totaal 36, één voor elke klasse. Artifact wapens hebben hun eigen talent tree waarin spelers kunnen levelen en verbeteren.

In Legion ervaar je de grootste demonische invasie van Azeroth die er ooit was, hierin onder andere Titans en de Emerald dream. De eerste raid voor de komende uitbreiding zal de Emerald Nightmare bevatten, dit is de tegenhanger van de Emerald Dream. Een 10-boss raid genaamd Suramar Palace zal ook in de game zitten.

Een beta voor Legion zal later dit jaar plaats vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x