Home GamingAndroid Gameredactie uitgeverij Reshift brengt Top 100 Beste Games Aller Tijden uit – nu in de winkel

Gameredactie uitgeverij Reshift brengt Top 100 Beste Games Aller Tijden uit – nu in de winkel

by Mark van Truijen

Maar liefst 30 gerenommeerde gamecritici van Power Unlimited, InsideGamer en Gamer.nl hebben wekenlang gediscussieerd over de 100 beste games ooit gemaakt. Het resultaat is in een special van 124 pagina’s gebundeld waar de passie voor games met pixels en polygonen vanaf druipt. De special is vanaf nu verkrijgbaar.

In de afgelopen 40 jaar zijn er tienduizenden games uitgebracht en de gameredactie van uitgeverij Reshift heeft de dappere taak op zich genomen om daaruit de 100 allerbeste te kiezen. Deze zijn op volgorde van 100 t/m 1 gezet in een 124 pagina’s tellende special, voorzien van enthousiast commentaar en opvallende weetjes door de beste gamecritici van Nederland.

Een afwisselend scala aan titels komt voorbij in de Top 100 Beste Games; van de vrolijkheid van Super Mario Kart, tot de duistere depressiviteit van Dark Souls. Verschillende delen van Grand Theft Auto staan in de top 20, maar ook The Legend of Zelda gooit hoge ogen. Recente titels zoals Dragon Age: Inquisition krijgen een plekje, maar klassiekers zoals Space Invaders worden niet vergeten.

‘Video games zijn in de afgelopen veertig jaar geëvolueerd van plezierige pixels naar kunstwerken vol emotie en passie. Deze guide laat niet alleen zien wat de absolute top is op het gebied van digitaal entertainment, maar fungeert tegelijkertijd als de perfecte verklaring voor het feit dat miljoenen mensen samen miljarden uren besteden aan het genieten van computerspellen’, aldus Wouter Brugge, Adjunct-hoofdredacteur van Power Unlimited.

De Top 100 Beste Games Aller Tijden is een overzichtelijke dwarsdoorsnede van alle emoties die gamers gedurende 40 jaar aan het spelen van video games hebben beleefd en vormt een ultieme ode aan digitaal vermaak. Maar het is tegelijkertijd een boekwerk vol met tips over hoe je het beste de komende 40 jaar aan vrije tijd kunt besteden!

Pagina 13 Pagina 71

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x