Home Gaming BioWare en Lucasfilm kondigen Dark vs. Light-evenement aan voor Star Wars: The Old Republic!

BioWare en Lucasfilm kondigen Dark vs. Light-evenement aan voor Star Wars: The Old Republic!

by Mark van Truijen

De strijd tussen de dark side en de light side van de Force™ wordt heviger in Star Wars™: The Old Republic™. Vandaag geven BioWare en Lucasfilm meer informatie over een nieuw in-game evenement waarin spelers gave uitdagingen aangaan in de strijd om controle over het heelal. Het evenement, dat de hele zomer duurt, begint op 28 juni en is toegankelijk voor Star Wars: The Old Republic-spelers* die legendarische beloningen willen verdienen en het lot van het heelal willen veranderen:

  • Start een nieuw personage, kies een kant en stort je in de strijd!
  • Verdien epische nieuwe beloningen, inclusief de Victor’s Titan Turret Tank, de Victorious Pioneer’s Armor Set met een XP-bonus van +50%, en Force-Bound Dark vs. Light Packs boordevol items met thema’s van de dark side en de light side.
  • Jouw keuzes maken de dark side of light side sterker en bepalen welke Companion-beloning wordt vrijgespeeld voor spelers die het Eternal Level doorlopen: ofwel de genadeloze Darth Hexid Companion (dark side) of de moedige Master Ranos Companion (light side).

De consequenties van de beslissingen die iedereen over de dark side en light side neemt, bepalen de toekomst van het heelal als Star Wars: The Old Republic deze herfst verder evolueert. Dus bekijk hier welke kant aan de winnende hand is en houd het nieuws in de gaten voor meer informatie!

Er is nog nooit een beter moment geweest om je in Star Wars: The Old Republic te storten. Van heldhaftige missies die je als Outlander dwingen om beslissingen over leven en dood te nemen in de nieuwste verhaaluitbreiding Knights of the Fallen Empire tot intense Force™-gevechten in het heelal: dit is het moment om de diepgaande verhaallijn en gave gameplay te ervaren die jou centraal stelt in je eigen Star Wars™-verhaal.

Kies nu je pad en word een legende.

Bekijk de ongelooflijke beloningen die je kunt verdienen met je heldhaftige inspanningen: www.swtor.com/blog.

Doe mee aan het Dark vs. Light-evenement: www.swtor.com/dark-vs-light.

Speel Knights of the Fallen Empire: www.swtor.com/fallen-empire.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x