Home Gaming3DS Gamen met Motion Sickness

Herken je dat gevoel? Je bent een game aan het doen en na een paar minuten word je ineens ziek van het spel. Dit word ook wel motion sickness genoemd. Dit is vaak bij first person games. Het gevoel alsof je in een vliegtuig zit of op een boot of in een auto.

Mijn naam is Sharon en ik ben 26 jaar oud. Ik heb me sinds dit jaar toegevoegd aan het team van That’s Gaming. Ik game al sinds dat ik een kind was op de super Nintendo en Gameboy. Maar helaas heb ik last van motion sickness waardoor ik veel games niet kan spelen.

Van mijn ouders kregen mijn broer, zusje en ik een Playstation 2 toen hij net uitkwam. Daarop speelde we super veel James Bond. Alleen ik merkte elke keer als ik dat speelde dat ik ziek werd en de andere niet. Ik snapte er niks van totdat ik in 2012 volop ging gamen. League of Legends ging altijd goed en een aantal andere games. Maar toen ik schiet spellen zoals Overwatch, Call of Duty en Minecraft ging doen werd ik weer ziek. Toen kwam ik erachter dat ik motion sickness had. Ik ben toen weer gestopt met zulke spullen te spelen totdat ik in een nieuwe gamegroep kwam een paar jaar terug. We speelde veel League of Legends maar dat werd soms ook saai. Dus dat werd Fortnite, Sea of Thieves en andere spelen. Je raad het al. Ik kon niet veel spelen maar toch bleef ik door gaan. Ik merkte dat ik steeds langer de games kon spelen. Dertig minuten werd een uur en een uur werd een dag. Wat bleek is dat ik mezelf trainde om er tegen te kunnen zonder dat ik het in de gate had. Tegenwoordig kan ik er weer niet tegen want ik heb een lange tijd niet kunnen gamen maar als ik weer shooters zou spelen zou ik mezelf weer kunnen trainen en het weer kunnen spelen.

Wat kun je doen om er minder last van te hebben:

  • Afstand nemen van je scherm. Meer met je stoel naar achteren gaan zitten
  • Beginnen met dertig minuten het spel te spelen en langzaam opbouwen
  • Probeer het eerst met een spel en gaat dat goed probeer een anderen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: