Home Featured Just Dance 2021 Review

Iedereen kent het spel onderhand wel. Het dansspel voor verschillende consoles die je met de hele familie kan spelen. Je raad het al het gaat over Just Dance. Just Dance bestaat al sinds 2009 en is nu uitgekomen met het 25e spel Just Dance 2021.

Just Dance 2021 heeft een aantal kleine veranderingen in de lay-out. Ook is de world tournament een beetje veranderd. Je hebt nu drie liedjes waar je op gaat dansen. Na elk liedje heb je een ranking bord. Hier staat wie op welke plek is geëindigd na elk nummer. Just Dance is niet alleen voor volwassenen maar ook voor kids. Bij een aantal edities heeft Ubisoft een speciale kids categorie gemaakt. Dit is ook weer bij Just Dance 2021 aanwezig.

Just Dance Unlimited is ook weer bij dit deel aanwezig. Wat houd dit in:
Just Dance Unlimited is een betaalde optie in het spel waardoor je de mogelijkheid krijgt om oudere nummers van een eerdere editie te spelen maar ook krijg je de mogelijkheid om nieuwe nummers te spelen uit het Just Dance Unlimited assortiment.

Just Dance komt ook weer met goede nummers zoals Tones and I met Dance Monkey, The Weeknd met Blinding Lights, Dua Lipa met Don’t Start Now en nog veel meer grote nummers in het aanbod.

Ook in deze versie heb je weer veel verschillende dansbewegingen. Als je alleen kan spelen vanuit de bank of stoel kan dit gemakkelijk. Wel altijd uitkijken als je met een telefoon of controller speelt dat je nergens tegenaan slaat. Dit geldt ook als je staat.

Omdat Just Dance 2021 op verschillende consoles is verschenen speel je dit spel ook met verschillende controller mogelijkheden. Zo kan je op de Playstation 4 met de Move controller spelen, op de Xbox One met de Kinect en bij de Nintendo Switch met de JoyCon van het systeem. Sinds Just Dance 2016 is de mogelijkheid er ook om de mobiele telefoon te gebruiken als dans controller. Deze synchroniseer je met je systeem als je op hetzelfde WiFi netwerk zit en dansen maar.

Conclusie

De gameplay is hetzelfde maar blijft nog steeds erg verslavend. Doordat je Superstar en Megastar kan halen wil je door blijven gaan om een van deze te halen. Tenminste dat heb ik. Ubisoft heeft weer leuke dans nummers uitgekozen en ben al benieuwd met welke nummers ze komen in het vervolg deel Just Dance 2022.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: