Home GamingAndroid FUNPLUS UITGAVEKANTOOR IN BARCELONA, SPANJE KONDIGT PLANNEN VOOR GROEI EN TALENTOVERNAME AAN

FUNPLUS UITGAVEKANTOOR IN BARCELONA, SPANJE KONDIGT PLANNEN VOOR GROEI EN TALENTOVERNAME AAN

by Jos Vis

Vandaag heeft FunPlus, de toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games achter de populaire gratis te spelen titels State of Survival, King of Avalon en Guns of Glory, plannen aangekondigd voor groei en talentverwerving bij haar uitgeverij in Barcelona, Spanje. Deze groeiambities zullen de aanwezigheid van het bedrijf in Europa, naast het wereldwijde hoofdkantoor in Zwitserland, verder versterken.

Het FunPlus-kantoor in Barcelona, ​​gevestigd in het centrum van de stad, is eind 2019 geopend en heeft het team en de reikwijdte de afgelopen twee jaar geleidelijk uitgebreid. Het zal gebruik blijven maken van de getalenteerde pool van technologie- en gamingprofessionals in de regio Barcelona om het huidige team van 15 tegen eind 2021 te verdubbelen. Deze groei zal doorgaan in 2022, aangezien FunPlus zijn teams wil uitbouwen met een focus op groeimarketing, community management en creatieve diensten.

Het team wordt geleid door Enric Cabestany, General Manager, kantoor in Barcelona. Enric is een doorgewinterde leider op het gebied van technologie en digitale media met meer dan 15 jaar management- en publicatie-ervaring. Nadat hij in september 2019 bij FunPlus kwam werken om alle westerse marktactiviteiten te leiden, was Enric verantwoordelijk voor het bouwen van de uitgeversorganisatie voor de FunPlus-groep in Barcelona.

“Barcelona is een wereldberoemd kenniscentrum voor talent in de mobiele en videogamewereld, en we zijn verheugd om FunPlus in het hart van de actie te positioneren”, aldus Cabestany. “Naarmate het team hier groeit, hebben we nog meer mogelijkheden om het bereik en de impact van onze games uit te breiden en onze gemeenschappen verder te betrekken.”

Chris Petrovic, Chief Business Officer bij FunPlus voegde toe: “FunPlus heeft het afgelopen jaar een opmerkelijke teamgroei gezien, met name in leidinggevende functies, en door onze zoektocht naar een aantal belangrijke uitgeversfuncties in Barcelona te focussen, zijn we ervan overtuigd dat we enkele van het beste talent op de markt. In het afgelopen jaar hebben onze games ongelooflijk veel succes gehad en belangrijke mijlpalen bereikt, en we zijn aan het opvoeren om ervoor te zorgen dat die games en andere de komende jaren sterk blijven presteren.”

In 2021 vierde State of Survival, het gratis te spelen strategiespel dat beschikbaar is op iOS en Android, een enorm succesvolle eerste twee jaar met meer dan 100 miljoen downloads, waarbij King of Avalon en Guns of Glory ook belangrijke mijlpalen bereikten met vier jaar en vijf -jarige jubilea, respectievelijk.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x