Home Gaming Collection of Saga Final Fantasy Legend nu verkrijgbaar op Steam

Collection of Saga Final Fantasy Legend nu verkrijgbaar op Steam

by Jos Vis

Square Enix Ltd., maakt bekend dat COLLECTIE van SaGa FINAL FANTASY LEGEND vanaf vandaag verkrijgbaar is voor pc via STEAM. Deze digitale verzameling bestaat uit de eerste drie titels van de fameuze SaGa-serie: THE FINAL FANTASY LEGEND, FINAL FANTASY LEGEND II en FINAL FANTASY LEGEND III. Deze bundel eerdere al voor de Nintendo Switch en mobiele apparaten en laat zowel fans als nieuwe spelers de spannendeste avonturen.

COLLECTIE van SaGa FINAL FANTASY LEGEND vormt een geweldige introductie op de bijzondere serie van Akitoshi Kawazu inclusief, het eerste deel in de SaGa-serie, THE FINAL FANTASY LEGEND, die oorspronkelijk in 1990 voor de Game Boy begon. RPG-fans kunnen genieten van een getrouwe reproductie van deze klassieke 8-bit-titels, die spelers nostalische, unieke avonturen laten beleven in fantasievollen vol monsters om te verkennen, stadjes om te verkennen, te ontdekken en meer. Daarnaast zijn er nieuwe functies die de ervaring nog leuker maken, zoals sneller bewegende personages en een aanpasbare schermvergroting. Andere extraatjes zijn speciale muziek en illustraties om het 30 jarig jubileum mee te vieren, 8 verschillende in-game wallpapers, de keuze om met Japanse of Engelse tekst te spelen, en 4K-support voor de Steam-versie.

COLLECTIE van SaGa FINAL FANTASY LEGEND heeft de leeftijdsclassificatie PEGI 7 en is nu verkrijgbaar voor pc via STEAM, Nintendo Switch en mobiele apparaten voor €14,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x