Home Featured Funcom onthult ‘Seed of Evil’, een uitbreiding voor Mutant Year Zero

Funcom onthult ‘Seed of Evil’, een uitbreiding voor Mutant Year Zero

by Jos Vis

Uren gameplay, nieuwe locaties om te bezoeken en een nieuw hoofdpersonage wachten op fans van het bekroonde tactische avonturenspel Mutant Year Zero: Road to Eden. Funcom en The Bearded Ladies hebben vandaag de uitbreiding Seed of Evil aangekondigd.

Het turn-based tactische avonturenspel Mutant Year Zero: Road to Eden kreeg lovende kritieken voor zijn gameplay, artwork en boeiende personages. De speler speelt zich af in het post-apocalyptische Zweden en bestuurt een groep mutanten die door de ruïnes van de beschaving zoeken naar redding of gewoon om iets te eten. Het gebruik van een mix van stealth- en gevechtsstrategie, terwijl je je personages door een reeks interessante mutaties ontwikkelt, is van het grootste belang om het kwaad te overwinnen dat dreigt uit te roeien wat er nog over is van een fatsoenlijke samenleving.

Een nieuwe bedreiging doemt op in de uitbreiding. Krachtige en onheilspellende wortels zijn naar voren gekomen en lijken de baas te zijn over de geest van zowel vrienden als vijanden. Gelukkig is er een nieuwe held aangekomen en spelers kunnen nu Big Khan de eland toevoegen aan hun team van mutanten. Hij is niet alleen bekwaam in het landen van kritieke hits, maar heeft ook de unieke mutaties Ground Pound en Flame Puke, waarmee hij een meer diverse speelstijl kan toepassen om te slagen.

De uitbreiding en de retail-release op Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch zou oorspronkelijk worden uitgebracht op 25 juni. De nieuwe releasedatum is nu 30 juli. De uitbreiding en de volledige game zullen ook digitaal beschikbaar zijn op alle platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: