Home GamingAndroid Schaken en endless runners komen samen in ChessFinity

Schaken en endless runners komen samen in ChessFinity

by Jos Vis

Ah, schaken! Het spel Kings, een spel voor edelen, het strategische meesterwerkspel. Eeuwenoud, bekend in alle plaatsen van de wereld en nooit veranderd. Tot nu. HandyGames kondigt ChessFinity aan, een spel dat de regels en beeldjes van traditioneel schaken combineert met de sensatie van een eindeloze loper.

Wat maakt schaken zo interessant? De ontwikkelaars van ChessFinity denken: het aantal mogelijkheden is waar je rekening mee moet houden als je een spel speelt. Waar gaat de ridder naar de volgende, kan de bisschop mijn toren daar slaan? Zij hebben het traditionele schaakbord genomen en het getransformeerd in een oneindige weg naar de overwinning. Je bestuurt een stuk uit de selectie per keer, maar je kunt altijd ruilen – van ridder tot koning, van bisschop tot toren, wat de situatie ook is. Probeer zo lang mogelijk te overleven en scoor zoveel mogelijk punten.

Registreer u nu vooraf op Google Play

“ChessFinity is voor iedereen interessant! Schaakspelers, die op zoek zijn naar een nieuwe wending en willen spelen tijdens het reizen of voor het woon-werkverkeer. En mensen die mobiele games spelen, maar schaken nog niet hebben gecontroleerd.” zegt Christoper Kassulke, CEO bij HandyGames.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: