Home Gaming Forspoken demo nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

Forspoken demo nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

by Mark van Truijen

Tijdens de Game Awards toonden Square Enix en Luminous Productions vandaag een nieuwe trailer voor hun komende titel Forspoken en maakten ze bekend dat er nu een gratis* speelbare demo van de game beschikbaar is voor de PlayStation®5 (PS5™). De demo laat spelers de unieke, magisch versterkte gevechten en parkour-acties beleven voordat Forspoken op 24 januari 2023 verschijnt.

De trailer biedt een diepere kijk op de vernietigende effecten van de Break, een machtige en mysterieuze kracht die alles bederft wat hij aanraakt, inclusief de bewoners van Athia en de Tantas, de eens goedaardige matriarchen die nu over het land heersen als kwaadaardige en gestoorde tovenaressen.

Spelers krijgen in de demo direct te maken met de gevolgen van de Break, en moeten het opnemen tegen diverse vijanden, waarbij ze kunnen gebruikmaken van een uitgebreid arsenaal aan aanvallen en ondersteunende magie. Zo zijn ze goed voorbereid op de spectaculaire actie wanneer de volledige game volgende maand verschijnt.

De Forspoken Demo is nu als download beschikbaar in de PlayStation® Store.

Spelers kunnen de nieuwe gameplay ook zien tijdens de komende Forspoken-stream die wordt uitgezonden op 9 december 2022 om 19:00 uur. Tijdens de stream gaat Elle Balinska dieper in op de wereld van Forspoken met nieuwe en exclusieve gameplaybeelden. Lees hier meer over de Forspoken-stream: https://www.youtube.com/@PlayStation

Forspoken is ontworpen voor de PlayStation®5 (PS5™) en zal de volledige kracht van deze console benutten als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. Forspoken verschijnt op 24 januari 2023 tegelijk voor PS5 en pc (via STEAM®, Epic Games Store of Microsoft Store).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: