Home Gaming Nieuw Suicide Squad: Kill the Justice League-beeldmateriaal onthult eerste beeld van Batman; releasedatum 26 mei 2023

Nieuw Suicide Squad: Kill the Justice League-beeldmateriaal onthult eerste beeld van Batman; releasedatum 26 mei 2023

by Mark van Truijen

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag nieuw beeldmateriaal uitgebracht voor Rocksteady Studios’ Suicide Squad: Kill the Justice League, met voor het eerst Batman als een van de gehersenspoelde Justice League-tegenstanders die in de weg staan van Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. De video, voor het eerst getoond tijdens The Game Awards, laat de eerste ontmoeting tussen het team en de legendarische Dark Knight zien, terwijl ze zich realiseren dat hij nu een ernstige bedreiging vormt. Aan het einde van het filmpje wordt hulde gebracht aan de geliefde, onlangs overleden acteur Kevin Conroy, die voor de laatste keer zijn iconische rol vervult als de stem van Batman in Suicide Squad: Kill the Justice League – dezelfde rol die hij op professionele wijze vervulde in Rocksteady’s Batman: Arkham-serie.

De releasedatum voor Suicide Squad: Kill the Justice League is vandaag ook officieel bevestigd. Spelers kunnen deze third-person shooter vol actie en avontuur induiken op 26 mei 2023, wanneer het spel wereldwijd wordt gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bekijk en deel de officiële Suicide Squad: Kill the Justice League Batman-onthulling – ‘Shadows’, op:

Suicide Squad: Kill the Justice League is een origineel genreoverschrijdende third-person shooter vol actie en avontuur, waarin spelers in de huid kruipen van Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue), die moeten samenwerken om ’s werelds grootste superhelden, de Justice League, uit te schakelen.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League is wereldwijd verkrijgbaar op 26 mei 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: