Home GamingAndroid Football Manager 2024 ziet het langverwachte J.League-debuut

Football Manager 2024 ziet het langverwachte J.League-debuut

by Jos Vis

De meest complete editie van Football Manager tot nu toe wordt onderstreept door het binnenhalen van een J.League-overeenkomst waarin de Japanse clubs eindelijk worden onthuld in Football Manager 2024.

De gloednieuwe licentieovereenkomst introduceert J.1 League, J.2 League en J.3 Leagues en ontgrendelt Japan volledig als speelbaar land in de game. Alle 60 J.League-clubs beschikken over een volledige licentie met hun officiële logo’s, tenues en spelersfoto’s van het J.League-seizoen 2023 in onze reeks titels.

Sports Interactive Studio-directeur Miles Jacobson zei: “Het ondertekenen van een overeenkomst met de J.League is iets dat we al heel lang willen doen en dat we dat kunnen combineren met onze eerste lancering in Japan is een enorme mijlpaal voor de studio en bredere SEGA-familie.

“Jarenlang hebben we te maken gehad met de ‘waar is de J.League?’-vraag van onze fans, dus ik ben heel blij dat we dit eindelijk hebben kunnen verwezenlijken en ik ben blij dat onze spelers elkaar leren kennen de competitie en clubs beter en ontdek nieuwe talenten uit Japan. Voor onze nieuwe fans en spelers in Japan is het zo prettig dat ze een van de ware geneugten van FM zullen ervaren: het managen van je favoriete team en het waarmaken van je voetbaldromen!”

Football Manager 2024 wordt vanaf 6 november wereldwijd op alle platforms gelanceerd en bevat voor het eerst Japanse taalondersteuning. Als twintigste en meest complete editie in de Football Manager-serie tot nu toe bevat FM24 een aantal gameplay-upgrades die de authenticiteit van het voetbal verder brengen dan tot nu toe het geval is geweest. Veel van de nieuwe features van de game zijn sterk bepaald door deskundig inzicht en belangrijke partnerschappen vanuit de professionele voetbalwereld, waardoor de onderdompeling en het drama worden vergroot.

Functiedetails worden nu uitgerold op de sociale media van @FootballManager en www.footballmanager.com, waaronder verbeteringen aan de transfermarkt en clubfinanciën die het theater van het raam in het echte leven nabootsen, waardoor een nieuwe dimensie en dynamiek wordt toegevoegd aan je managementcarrière in de game.

Verdere upgrades voor de PC/Mac-titel, inclusief ontwikkelingen aan de Match Engine en een vernieuwing van Set Pieces, zullen gedurende de rest van september en begin oktober gedetailleerd worden beschreven. Zoals uiteengezet in onze routekaart voor openbare functies, zullen de nieuwe functies en gameplay-verbeteringen voor FM24 Console en FM24 Mobile onthuld worden in de week die begint op 22 oktober. De functies van FM24 Touch worden begin november in de kijker gezet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d