Home Gaming Conan Exiles ontketent de zuivering in de gratis Age of War-update

Conan Exiles ontketent de zuivering in de gratis Age of War-update

by Jos Vis

Conan Exiles, de veelgeprezen open-world survival-sandbox van Funcom, heeft een nieuwe reeks content toegevoegd aan zijn steeds groter wordende repertoire met de Age of War – Chapter 2-update. Naarmate de schatkamers van spelers groeien, moeten ze deze beschermen tegen het binnenvallende Stygian-rijk in het vernieuwde zuiveringssysteem. Met nieuwe bedreigingen komt ook een wereldwijde verbetering van de buit, en nog veel meer! Duik in de volledige inhoud van hoofdstuk 2 met de overzichtstrailer.

In Hoofdstuk 2 heb je de volledige controle over zowel wanneer een zuivering aanvalt als de moeilijkheidsgraad van het evenement. Terwijl Stygische strijders uit een nabijgelegen oorlogskamp stromen, verdedig je je basis en de schat daarin tegen golf na golf, totdat de Hand of War tevoorschijn komt. Versla hem en pluk de beloningen, die verbeteren afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Dit is een compleet nieuwe ervaring in Conan Exiles, waarbij gebruik wordt gemaakt van de diep aanpasbare, door spelers gebouwde basissen en volgers van de game om epische gevechten met een hoge herspeelbaarheid te creëren.

Bovendien zijn de buittabellen in het hele spel verbeterd, waardoor vijandelijke drops hun cultuur, omgeving en uitrusting weerspiegelen. Verlaat de grenzen van je fort om kampen te plunderen en duik in kerkers om de zeldzaamste buit te vinden.

Dankzij hun systemische aard kan de impact van deze functies worden gevoeld door nieuwe spelers die hun eerste stappen uit de woestijn zetten, door veteranen uit het eindspel die de Exiled Lands domineren en hele steden oprichten.

Hoofdstuk 2 wordt ook geleverd met een overvloed aan gloednieuwe betaalde cosmetica via de Battle Pass en Bazaar-itemwinkel. Het merendeel hiervan heeft als thema het tijdperk van de oorlog en het Stygian-rijk, inclusief de majestueuze piramidebouwset, Stygian-wapen- en pantserskins, nieuwe emotes, huisdieren, oorlogsverven en meer. Verander de skyline van de Exiled Lands met je creaties.

Age of War – Chapter 2 is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox X|S, Xbox One en Xbox Game Pass. Beleef een eindeloos avontuur met korting, want Conan Exiles, Isle of Siptah en alle DLC zijn nu tot 60% korting op alle platforms!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d