Home Gaming Fitbit-gebruikers sporten samen op Amsterdams Strava-segment

Fitbit-gebruikers sporten samen op Amsterdams Strava-segment

by Mark van Truijen

De sporters van de Fitbit-community in Amsterdam en omstreken hebben vanaf nu ook een fysieke plek om elkaar te ontmoeten en samen te sporten. Dit dankzij de opening van een 970 meter lang hardloopsegment. In samenwerking met de gemeente Amsterdam voorziet hardloopmagazine Runner’s World de route, die begint op de kruising Wibautstraat-Ringdijk, van reallife-markeringen op de weg. Dit segment was reeds zeer populair in de app van Strava, de grootste wereldwijde community van hardlopers en fietsers. In de app gaan sporters van alle niveaus met elkaar de strijd aan op deze en andere segmenten. Dankzij de volledige integratie van de Fitbit- en Strava-community’s verschijnen je Fitbit-prestaties automatisch in de Strava-klassementen.

De recent toegevoegde integratie tussen Fitbit en Strava stelt je in staat naadloos te schakelen tussen de apps van beide merken. Zo houd je niet alleen je dagelijkse activiteit en beweging bij, maar daag je ook andere sporters uit en ga je de competitie aan. Dankzij geavanceerde trackers als de Fitbit Charge HR en Fitbit Surge ben je constant op de hoogte van je algehele gezondheid en meet je al je trainingen. Loop tijdens je hardlooproute over het gemarkeerde Strava-segment in Amsterdam, ontmoet reallife andere Fitbit-gebruikers én ga de strijd met hen aan.

“Initiatieven zoals deze motiveren Amsterdammers om meer te bewegen – elke dag. Dit past perfect bij het doel van Fitbit om mensen een gezonder en actiever leven te laten leiden. Inzicht in je dagelijkse beweging, de statistieken van je work-outs en die kunnen delen met anderen, zijn daarvoor zeer belangrijk. De integratie met Strava en het introduceren van een reallife-segment in Amsterdam bieden unieke mogelijkheden om dit samen met gelijkgestemden te doen”, zegt Gareth Jones, VP & General Manager EMEA van Fitbit, Inc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: