Home Gaming TWEEDE GESLOTEN BETA MIGHT & MAGIC HEROES VII AANGEKONDIGD

TWEEDE GESLOTEN BETA MIGHT & MAGIC HEROES VII AANGEKONDIGD

by Mark van Truijen

Na het grote succes van de eerste gesloten beta kondigt Ubisoft vandaag aan dat er een tweede gesloten beta komt voor Might & Magic Heroes VII. Tijdens de eerste beta hebben fans in twee weken tijd ongeveer 48.000 uur gespeeld en meer dan 800.000 keer gevochten in Ashan. Hierbij hebben zij de kans gehad om de unieke Heroes en gameplay van de Haven en Academy facties te ontdekken.

De facties die beschikbaar zijn in deze beta worden door de community gekozen via de Shadow Council, het community portal van Might & Magic Heroes VII. Dankzij dit forum kunnen fans direct in contact komen met het productieteam en wordt hun inbreng en stem meteen in behandeling genomen. Elk lid van de Shadow Councilkiest hun twee favoriete facties uit vier verschillende keuzemogelijkheden: Sylvan, Dungeon, Stronghold enNecropolis. Vervolgens kunnen zij in de komende bèta met de twee meest populaire helden van deze facties spelen, bovenop de reeds beschikbare helden van de Haven en Academy facties.

Might & Magic Heroes VII wordt ontwikkeld door Limbic Entertainment, een team van toegewijde Might & Magicfans. Deze game belooft de beste editie ooit te worden omdat de ontwikkelaar bouwt op een langlopende traditie en luistert naar de feedback van de community. Limbic Entertainment combineert een uitgebreid fantasy universum, een diepgaand RPG-systeem en een sterk verhaal tot een game met epische gevechten, een complex economisch systeem en een gedetailleerde wereld om te verkennen en te veroveren.

Om jezelf te verzekeren voor toegang tot de beta dien je de game te pre-orderen. Je kan ook de kans krijgen om de beta te spelen door je in te schrijven op de wachtlijst.

 Might & Magic Heroes VII is vanaf 15 september 2015 exclusief verkrijgbaar voor Windows PC.

Voor meer informatie over de pre-orders van Might & Magic Heroes VII, ga naar: www.mmh7.com/pr

Voor meer informatie over Might & Magic Heroes VII en de Shadow Council, ga naar: www.mmh7.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: