Home Gaming FINAL FANTASY XIV: SPECIAAL DATACENTRUM VOOR EUROPESE SPELERS GAAT OP 20 OKTOBER VAN START

FINAL FANTASY XIV: SPECIAAL DATACENTRUM VOOR EUROPESE SPELERS GAAT OP 20 OKTOBER VAN START

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. heeft de lanceerdatum vrijgegeven van het FINAL FANTASY® XIV European Data Centre (voor het eerst onthuld op het Londen FINAL FANTASY XIV Fan Festival), dat op 20 oktober operationeel zal worden. Het nieuwe speciale datacentrum zal Europese spelers een nog leukere FINAL FANTASY XIV-ervaring bieden.

Als je een Europese speler bent en momenteel op een datacentrum in Noord-Amerika speelt, worden je personage-gegevens kosteloos gekopieerd naar het nieuwe Europese datacentrum.

Square Enix heeft veel geïnvesteerd om het speciale Europese datacentrum te bouwen, en heet iedereen in Europa welkom die FINAL FANTASY XIV speelt of heeft gespeeld om het verschil te voelen. Voor nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV is er geen beter moment om hun avontuur in Eorzea te beginnen! Download hier een 14 dagen lang werkende gratis demo voor de pc:http://www.ffxiv-freetrial.com/en/ Op de PlayStation 3 en PlayStation 4 kun je direct downloaden vanaf het PlayStation®Network.

Voor meer informatie over het nieuwe Europese datacentrum bezoek je: http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail

FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD, dat sinds kort wereldwijd meer dan 5 miljoen geregistreerde accounts heeft, is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®3-systeem, het PlayStation®4-systeem en Windows PC. Voor nieuwkomers is er nu tevens een alles-in-een bundel verkrijgbaar met daarin zowel het bekroonde FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn als FINAL FANTASY XIV: Heavensward. Nieuwe accounts krijgen een gratis demo van 30 dagen. Een maandabonnement is al verkrijgbaar vanaf €10,99.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d