Home Gaming Jagex Games Studio kondigt gesloten beta aan voor Chronicle: RuneScape Legends

Jagex Games Studio kondigt gesloten beta aan voor Chronicle: RuneScape Legends

by Mark van Truijen

Jagex Games Studio, ontwikkelaar van de prijswinnende fantasy MMORPG, RuneScape, kondigt vandaag aan dat het bedrijf registraties accepteert voor een gesloten beta van de langverwachte online strategy card game, Chronicle: RuneScape Legends. De beta, en daarmee de volgende fase in de ontwikkeling van de game, start volgende maand. De aankondiging werd gedaan door lead designer van de game, Jim Sweatman, tijdens RuneFest, de jaarlijkse conventie van fans van de RuneScape franchise. Iedereen die zijn eigen strategie RPG ervaring wil vormgeven en wil meedoen aan heroïsche PvP (player versus player) gevechten, kan zich nu inschrijven en kans maken om deel uit te maken van de verdere ontwikkeling van de game.

“Sinds het begin van Chronicle hebben we ons gericht op een iteratieve, snelle ontwikkeling. Nu we ons voorbereiden op de volgende stap van Chronicle naar de closed beta volgende maand, zijn we ontzettend blij om meer fans van RuneScape toe te laten en iedereen die iets nieuws zoekt in de game en samen met ons iets speciaals wil creëren,” aldus Jim Sweatman. “In deze volgende fase van de game verwelkomen we input van een breder publiek en gaan we ervan uit een verrassende en oprecht unieke ervaring te kunnen creëren voor alle gamers.”

In Chronicle: RuneScape Legends bouwen spelers hun eigen, op kaarten gebaseerde, avonturen en gaan ze de ultieme krachtmeting aan in een wereld vol rivalen. Spelers kunnen verder verwachten:

•    ‘Pick up and play’ combo gameplay
•    Honderden unieke kaarten
•    Uitgebreide deck building
•    Uitdagende off-line Gauntlet mode
•    Meeslepende visuals
•    Machtige handwerktuigen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: