Home Gaming SteamWorld Build krijgt gratis kerst update

SteamWorld Build krijgt gratis kerst update

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar The Station en uitgever Thunderful Publishing hebben de eerste seizoensupdate aangekondigd voor het onlangs uitgebrachte stadsbouwspel SteamWorld Build. De update, genaamd Jingle Bolts, brengt een kerstthema naar SteamWorld Build. Bekijk de trailer voor de update hieronder.

De update verandert de westerse wildernisomgeving van het spel in een besneeuwd winterwonderland. Burgers van je stad zijn te vinden met kerstmutsen en sneeuwpophoofden, en de update brengt nieuwe feestdagen-gerelateerde items om te bouwen, zoals zuurstokhekken, sneeuwpoppen, een cadeauslee en natuurlijk een kerstboom.

De studio heeft aangekondigd dat Jingle Bolts slechts de eerste gratis seizoensupdate is voor SteamWorld Build, en dat er meer van dergelijke updates zijn gepland voor het spel voor release in 2024.

SteamWorld Build werd eerder deze maand uitgebracht op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Het spel stelt spelers verantwoordelijk voor een mijnstad die moet worden opgebouwd met infrastructuur, terwijl tegelijkertijd ook een mijnoperatie moet worden beheerd om nieuwe bronnen te vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x