Home Gaming Fast Travel Games kondigt ‘Vampire: The Masquerade – Justice’ aan, VR-horroractie-RPG

Fast Travel Games kondigt ‘Vampire: The Masquerade – Justice’ aan, VR-horroractie-RPG

by Jos Vis

Vandaag heeft Fast Travel Games tijdens de Meta Quest Gaming Showcase Vampire: The Masquerade – Justice onthuld, een virtual reality-avonturen-RPG die zich afspeelt in het World of Darkness-verhaaluniversum. Snuffel door de straten van een donker en met bloed doordrenkt Venetië om de samenzwering achter de moord op je vader te ontdekken wanneer de game eind 2023 wordt gelanceerd voor Meta Quest 2, Meta Quest 3 en PlayStation VR2. Verlanglijst de game vandaag nog in de Meta Quest Store en PlayStation-winkel.

In deze first-person singleplayer-avontuur-RPG speel je als Justice, een vampier van de Banu Haqim-clan. Nadat je vader op mysterieuze wijze is vermoord en een relikwie is gestolen, reis je naar Venetië, Italië, de thuisbasis van de doodaanbiddende Hecata-vampiers, op zoek naar antwoorden.

De Banu Haqim zijn vurig toegewijd aan het handhaven van hun morele code en staan bekend om het handhaven van wetten, het afhandelen van bedreigingen en het straffen van overtreders. Gebruik je vampirische disciplines om te jagen en verborgen te blijven voor de blik van de samenleving terwijl je werkt om de daders op te sporen.

“Justice stelt spelers in staat om de verleidelijke wereld van Vampire: The Masquerade als nooit tevoren te ervaren, dankzij de kracht van virtual reality. Maak je klaar om bondgenoten, vijanden en natuurlijk prooien van dichtbij te bekijken, allemaal in verbluffende VR”, zegt Erik Odeldahl, Creative Director en mede-oprichter van Fast Travel Games. “Er is geen tekort aan mysterieuze verwanten om te ontmoeten, exotische locaties om te doorkruisen of vijanden om op de architectuur te spetteren.”

“Fast Travel Games is een fenomenale partner geweest en creëerde opvallende VR-titels, waaronder Wraith: The Oblivion – Afterlife en het recentere Ghost Signal: A Stellaris Game. Het lag voor ons voor de hand om vervolgens de verhaalwereld Vampire: The Masquerade naar virtual reality te brengen”, zegt Sean Greaney, vice-president van World of Darkness bij Paradox Interactive. “In Justice gaan ze de duistere thema’s en intense actie van Vampire: The Masquerade vastleggen waar fans en nieuwkomers van World of Darkness zeker van zullen genieten.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: