Home Gaming Far Cry 5 binnen één week bestverkopende videogame van 2018

Far Cry 5 binnen één week bestverkopende videogame van 2018

by Mark van Truijen

Far Cry 5, het nieuwste deel in de populaire videogameserie, is binnen één week de bestverkopende game van 2018*. Niet alleen dat, maar Far Cry 5 is tevens de snelst verkopende Far Cry-game ooit. De game wordt daarnaast met open armen ontvangen door zowel fans van de serie als nieuwkomers.

“Dat de exemplaren over de toonbank vliegen is één ding, maar dat de spelers zo enthousiast over Far Cry 5 zijn, is voor ons het allerbelangrijkste”, aldus drs. Marcel Keij, marketingdirecteur Ubisoft Benelux.

Far Cry 5

Far Cry 5 is de eerste game in de serie die plaatsvindt in Amerika en biedt spelers complete vrijheid om als nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana de serene en tevens knotsgekke wereld te ontdekken. Spelers merken dat hun aankomst in het stadje een stille coup door de fanatieke cultus, Project at Eden’s Gate, versnelt en een gewelddadige overname van Hope County in gang zet. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vormen spelers samen met de inwoners van Hope County het Verzet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x