That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Sony

Sony introduceert XF83 en XF70-serie

Begin 2018 introduceerde Sony een nieuw assortiment BRAVIA Tv’s. Aan dit ruime aanbod voegt Sony de XF83 en XF70-serie toe. De XF83 zal beschikbaar zijn in 60- en 70-inch formaat en is uitgerust met de 4K HDR-processor X1. De XF70 biedt eveneens 4K HDR-beeldkwaliteit en komt in een 43”, 49”, 55” en 65” formaat.

De XF83 is uitgerust met de X1 Extreme-processor voor een uitstekende weergave van 4K HDR. Met meer dan acht miljoen pixels biedt de XF83 de ultieme kijkervaring met meer detail, kleur en contrast. Dit model is tevens voorzien van X-Motion Clarity technologie. Dankzij deze innovatie worden snel bewegende beelden in actiefilms of bij sportwedstrijden soepel weergegeven.

De XF83 biedt ondersteuning voor HDR-10, HLG en Dolby Vision HDR formaten en is compatibel met Android TV van Google. Gebruikers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, YouTube en andere bronnen. En dankzij Google Cast is het eenvoudig om content zoals Netflix, Uitzending Gemist of YouTube rechtstreeks te casten naar de TV. De XF83 is vormgegeven in een dunne aluminiumbehuizing en een stijlvolle voet die alle kabels en draden netjes verbergt.

Naast de XF83 introduceert Sony XF70 4K HDR TV in een 43”, 49”, 55” en 65” formaat. Dit model is uitgerust met een 4K X-Reality PRO beeldprocessor. Dit garandeert een natuurgetrouw beeld en een perfect contrast. De XF70 is voorzien van een ingebouwde webbrowser en biedt toegang tot Netflix, YouTube en andere populaire streaming apps. Ook dit model heef een slim ontworpen voet waarmee kabels van bijvoorbeeld Blu-Ray spelers uit het zicht gehouden kunnen worden.

De XF83 en de XF70 zijn vanaf de zomer van 2018 verkrijgbaar in de Benelux.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE