Home Reviews Fallout 76 Review

Fallout 76 Review

by Pim, Sel

Fallout 76 is nu 2 weken uit en we hebben de game flink onder de loep genomen. Is de game te vergelijken met andere Fallout games of is het een grote nucleaire ramp. Je leest het in deze review van Fallout 76.

In deze game begin je in de Vault 76 en wat gelijk opvalt is dat er geen karakters zijn die je te woord staan of even een babbeltje met je gaan maken zoals in vorige Fallout games. Dat blijft dus de gehele game aanhouden er zijn geen NPC’s ( non playable characters ). Wat in het begin van de game veel de bedoeling is is dat je van computer naar objective loopt en weer terug naar de computer om je missie in te leveren. Dit voelt erg saai aan en is geen goede intro voor een game met een naam als Fallout.

Wat ik al eerder zei is het gemis van de NPC’s in de vorige games had je altijd wel iemand die je een missie gaf door middel van ze aan te spreken. Nu heb je een radio bij je waardoor je af en toe missies krijgt. Hoe verder je komt hoe interessanter de game gaat worden want dan kun je samen met mensen die je online tegenkomt de missies doen. Dit zorgt voor meer plezier want in je eentje door deze game lopen is gewoonweg saai te noemen.

Graphics

De graphics van Fallout 76 zijn in mijn ogen niet van deze tijd. De omgevingen ogen totaal niet mooi. Vijanden zijn dan wel goed gemaakt maar dat is alles. Toen ik de game opstartte en rondkeek in de vault dacht ik deze game ziet er mooi uit maar zodra je de vault uitstapt zie je toch dat er iets meer tijd aan besteed had mogen worden.

Replay

Als je een vrienden groep hebt in deze game word de game interessant want dan kun je samen missies doen. Grote monsters gaan verslaan en heb je veel meer plezier dan in je eentje. Fallout 76 is niet gemaakt om in je eentje te spelen het is echt multiplayer gebaseerd en dat merk je aan alles.

Bugs

Helaas kampt de game met heel veel bugs. Ik heb een stuk gehad waarbij ik de hele tijd dood ging door poppetjes die allemaal rare dansjes aan het doen waren schoten losten terwijl ze dood waren. Missies werken niet allemaal je kan ze wel aannemen maar eenmaal bij je objective gekomen is er helemaal niks waarmee je aan de slag kan gaan. Erg apart en irritant.

Crafting

Wat wel weer leuk gedaan is is dat je zelf items, wapens en armor kan gaan craften door middel van items gebruiken die je van loot krijgt bij tegenstanders die je net hebt doodgeschoten. Zo kun je met verschillende soorten metaal en leer een nieuwe armor set craften. Je kan zelf voedsel maken door verschillende soorten dieren te killen en te gaan koken.

Conclusie

Al met al is Fallout 76 geen game geworden die de serie eer aan doet. Er was zoveel uit te halen. Kijk naar de tegenhanger Elder Scrolls Online daarin loopt alles zoals het moet en speelt heerlijk weg. Hier kan Fallout 76 heel veel van leren. De bugs nemen behoorlijk de overhand en dat is zonde. Met vrienden of random mensen samen de game doen brengt meer plezier dan in je eentje want dan loop je gewoon een beetje te dwalen door de wereld. Fallout 76 is helaas een gemiste kans terwijl het wel een game is die veel potentie in zich heeft. Helaas komt het er niet uit en is deze game helaas een behoorlijk stuk te vroeg uit gekomen. Als Bethesda er wat meer tijd aan had besteed had er meer in gezeten. Misschien dat er in de toekomst meer patches komen die de game beter maken maar voor een game die op deze manier word gereleased is het niet goed genoeg.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: