Home Featured Fallout 3 Remaster, DOOM Year Zero, Dishonored 3 en meer games gelekt

Fallout 3 Remaster, DOOM Year Zero, Dishonored 3 en meer games gelekt

by Mark van Truijen


Het proces van Microsoft met de Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) is voorbij, maar er blijven onthullingen komen dankzij openbaar gemaakte gerechtelijke documenten. Een verklaring van oktober 2022, gehouden op afstand met Microsoft Gaming CEO Phil Spencer, onthulde het volledige releaseschema van Bethesda tot en met het fiscale jaar 2024.

Dit werd opgemerkt door de Resetera-gebruiker Madjoki en vermeldde Project Hibiki (waarschijnlijk Hi-Fi Rush), Starfield en Redfall voor release in het fiscale jaar 2021, terwijl MachineGames’ Indiana Jones was gepland voor FY22. Aangezien het document uit 2020 stamt en ten minste twee titels te maken kregen met vertragingen, terwijl Indiana Jones niet werd uitgebracht vóór 31 maart 2023, zijn de andere releasedata waarschijnlijk verouderd. Het voorbeeld hiervan is The Elder Scrolls 6 voor het fiscale jaar 2024, terwijl Spencer onlangs nog dacht dat het meer dan vijf jaar zou duren voordat het werd uitgebracht.

Niettemin zijn de andere titels interessant, zoals remasters van The Elder Scrolls 4: Oblivion en Fallout 3, DOOM Year Zero (met DLC) en Dishonored 3. Een vervolg op Ghostwire: Tokyo en twee projecten met codenamen, Project Kestrel en Project Platinum, samen met een game met een gelicentieerde IP, werden ook genoemd. Geen van deze projecten is officieel bevestigd.

Of Microsoft dit lek zal aanpakken, blijft nog te bezien, dus blijf op de hoogte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: