Home Gaming Mortal Kombat 1 krijgt mogelijk Noob Saibot, Ghostface en meer als speelbare karakters

Mortal Kombat 1 krijgt mogelijk Noob Saibot, Ghostface en meer als speelbare karakters

by Mark van Truijen

NetherRealm Studios’ Mortal Kombat 1 is momenteel zelfs niet wereldwijd beschikbaar voor eigenaren van de Standard Edition, en dataminers zijn begonnen met het ontdekken van informatie over toekomstige content. Twitter-gebruiker @thethiny meldde dat er bewijs is voor personages zoals Noob Saibot, Cyrax (in cyborgvorm), Conan the Barbarian, Ghostface (uit de Scream-films), Jade, Cassie Cage en Kung Jin.

Ze merkten ook op dat deze eruitzagen als speelbare personages, geen Kameo Fighters. Andere dataminers, zoals de toepasselijk genaamde @Ghostface_4_MK1, vonden dialoogreacties van personages zoals Omni-Man en Peacemaker tegenover Ghostface. Ondertussen leek @Dynasty1031 verwijzingen naar Saibot te vinden, met Nitara die hem een “wraith” noemt.

Interessant genoeg zou de T-1000 uit Terminator 2 ook kunnen komen. Peacemaker praat over iemand die op zijn vader lijkt, de laatste gespeeld door acteur Robert Patrick in de HBO-serie, wat nauwelijks toevallig lijkt. Als dat nog niet genoeg is, lijken seizoensgebonden Fatalities ook op komst te zijn, waarbij er één betrekking heeft op een pompoen en naar verluidt ontgrendelbaar is via een nieuwe “missie” in Invasions volgende maand.

Niets van dit alles is bevestigd, dus blijf zoals altijd op de hoogte van officiële informatie. Mortal Kombat 1 wordt gelanceerd op 19 september voor Xbox Series X/S, PS5, pc en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: