Home GamingAndroid 505 games die zullen schitteren tijdens de langverwachte Tokyo Game Show 2023 van dit jaar

505 games die zullen schitteren tijdens de langverwachte Tokyo Game Show 2023 van dit jaar

by Jos Vis

videogame-uitgever 505 Games zet zijn ondersteuning van live-evenementen voort met een aanwezigheid op de beursvloer voor Nivalis op zijn eigen speciale stand. 505 Games zal dit jaar ook een online showcase organiseren tijdens de Tokyo Game Show, een van de grootste en meest invloedrijke videogameshows van Azië. 505 Games is verheugd te kunnen aankondigen dat de digitale showcase van Tokyo Game Show op 21 september om 12.00 uur CEST live gaat, met speciale gasten van Rabbit & Bear, de Eiyuden-ontwikkelaars, en ION LANDS, makers van Nivalis.

Onlangs onthuld tijdens de Sony ‘State of Play’ Showcase, zal Ghostrunner 2, de verbluffende first-person cyberpunk-actiethriller ontwikkeld door One More Level, op donderdag 26 oktober wereldwijd beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam , Epic en GOG met 48 uur vroege toegang voor degenen die de Brutal Edition kopen.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, de langverwachte JRPG en nummer 1 gefinancierde Kickstarter-videogame van 2020, komt op 23 april naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, EPIC Games Store en GOG , 2024. Met de releasedatum en de belangrijkste kunstwerken getoond in de Nintendo Direct-showcase, is Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes van de maker van de klassieke JRPG-serie Suikoden. Stel een groep samen met meer dan honderd personages om uit te kiezen en neem deel aan een één- uniek vechtsysteem.

Nivalis, de cyberpunk-simulatie die liefdevol is gemaakt met een adembenemende mix van gedetailleerde voxel-omgevingen en gestileerde 3D-personages. Voor het eerst zal Nivalis speelbaar zijn op de speciale Nivalis-stand (Hal 7, stand 07-N04), waardoor TGS-bezoekers kennis kunnen maken met de wonderbaarlijke neon-badende wereld die smeekt om ontdekt te worden. Komt in 2024 naar Steam en Epic Games Store.

The Magical Mixture Mill, het heerlijk gezellige geautomatiseerde spel voor het brouwen van drankjes van 505 Games’ zusterbedrijf HOOK en ontwikkelaar Glowlight, kookt een nieuwste trailer voor alle gamers die onze digitale showcase van 505 Games op 21 september zullen bekijken.

Crime Boss: Rockay City, de shooter voor georganiseerde misdaad die actiescènes, veldoorlogen en over-the-top terugroepacties naar misdaadfilms uit de jaren 90 combineert! Het eerste uitbreidingspakket, Dragon’s Gold Cup, is slechts een week geleden uitgebracht, evenals de gratis update 4 die meer verbeteringen in de levenskwaliteit bevat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: