That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Laatste DLC Dungeons 3 nu uit

Strategiegamespecialisten Kalypso Media en ontwikkelaars Realmforge Studios zijn verheugd om de release van Famous Last Words aan te kondigen, de laatste DLC voor Dungeons 3, nu beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de nieuwe DLC bevindt de Dungeon Lord zich met absoluut niets. Goed overgelaten om te overwinnen. Zonder paladins, koninginnen of godinnen om te verslaan, wat is een opperheer om te doen? Net zoals het Bored-to-Death Evil overweegt zijn harnas op te hangen en de nog niet veroverde diepten van zijn eigen neus te plunderen, barst plotseling een verhitte discussie los tussen Absolute Evils vertrouwde luitenant Thalya en … de verteller !? Wie zal zegevieren wanneer deze twee zich opmaken om zichzelf de ultieme krijger op het slagveld te bewijzen?

Famous Last Words is voorzien van een nieuwe, volledig geuite campagneset op drie uitdagende nieuwe maps en een gloednieuw baaspersonage – de beruchte Narrator, die wordt ondersteund door een nieuw griezelig type – de gevreesde Pen Pushers, uitgerust met hun wrede, naald-puntige schrijfinstrumenten. Zowel de Narrator als de Pen Pushers zijn ook beschikbaar in skirmish-missies, evenals in de nieuwe campagne.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE