Home Gaming Everspace 2 krijgt 2 oktober eerste grote content update

Everspace 2 krijgt 2 oktober eerste grote content update

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Rockfish Games heeft de eerste grote content-update aangekondigd voor de ruimtegebaseerde actiegame Everspace 2. De update, getiteld Armed and Dangerous, staat gepland voor release op 2 oktober en zal gratis zijn op pc en consoles.

De Armed and Dangerous-update brengt een schat aan nieuwe content naar het spel, waaronder 10 nieuwe set-items met 34 nieuwe itemvarianten, 4 nieuwe katalysatoren, 40 nieuwe item-attributen, de mogelijkheid om item-attributen opnieuw te rollen, een nieuwe Khala perk en een nieuwe Tareen perk.

De update brengt ook nieuwe opties voor het aanpassen van ruimteschepen met zich mee, waaronder 15 nieuwe tier 4 vleugels, nieuwe willekeurige kleuropties voor ruimteschepen en een nieuwe willekeurige module-optie voor ruimteschepen. De nieuwe content wordt vergezeld door tal van verbeteringen in de kwaliteit van leven, zoals snelopslaan en snel laden, aanpassing van de inertiedempers en UI-verbeteringen.

Oorspronkelijk gelanceerd op pc, kwam Everspace 2 in augustus ook uit op de PS5 en Xbox Series X/S. Het spel verbetert op verschillende manieren ten opzichte van zijn voorganger en laat het roguelike structuur van het origineel achterwege om zich in plaats daarvan te richten op een verhaal met een grootschalige open-wereldomgeving.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: