Home Gaming Hot Wheels Unleashed: Turbocharged showt wat nieuwe modi in nieuwe trailer

Hot Wheels Unleashed: Turbocharged showt wat nieuwe modi in nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Milestone heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende arcadestijl racespel Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. De trailer richt zich op het tonen van de singleplayer-campagne van het spel, evenals de nieuwe spelmodi. Bekijk de trailer hieronder.

De korte trailer van 30 seconden toont enkele van de nieuwe spelmodi in Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, waaronder de nieuwe Elimination-modus waarin het langzaamste voertuig in een race om de paar seconden wordt geëlimineerd, of Drift Master, waarbij spelers zich moeten concentreren op het behouden van lange driftlijnen.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged zal ook een nieuwe Waypoint-modus bevatten waarin spelers de game’s vijf omgevingen verkennen en alle geheimen ontdekken. De spelmodus zorgt ervoor dat spelers de iconische oranje Hot Wheels-tracks achter zich laten ten gunste van meer verkenning op de grond terwijl ze door checkpoints racen.

De singleplayer-campagne in Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged zal een verhaalgerichte aangelegenheid zijn die draait om Robert, Darla en hun robotassistent XR046, terwijl ze proberen de stad te redden. De campagne bevat geanimeerde tussenfilmpjes en eindbaasgevechten.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged staat gepland voor release op 19 oktober en zal verschijnen op PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: