Home GamingAndroid Enorme DOMINION-update nu live in War Commander: Rogue Assault

Enorme DOMINION-update nu live in War Commander: Rogue Assault

by Jos Vis

KIXEYE is verheugd aan te kondigen dat de langverwachte DOMINION-update voor War Commander: Rogue Assault nu wereldwijd beschikbaar is op iOS- en Android-apparaten. War Commander: Rogue Assault is een eeuwigdurend succes mobiel strategiespel met meer dan 12 miljoen installaties en meer dan 1 miljard gespeelde veldslagen. In War Commander: Rogue Assault bouw je een imperium, verdedig je je fort en verzamel je een machtige strijdmacht terwijl je allianties aangaat met spelers over de hele wereld en strijdt op een wereldwijd slagveld.

“Het heeft lang geduurd, maar we zijn dolblij dat we de War Commander-fans eindelijk de DOMINION-update kunnen geven waar ze al zo lang op hebben gewacht”, zegt Colin How, CEO van KIXEYE. “The Warzone is een van de favoriete functies van fans in War Commander: Rogue Assault en DOMINION blaast het spel als geheel nieuw leven in.”

Wat is DOMINION?

De competitieve, op teams gebaseerde gameplay van Dominion vereist zowel teamstrategie als individuele vaardigheden. Deze nieuwe spelmodus vervangt een-tegen-een alliantie Control Point Wars met multi-target ‘King of the Hill’-achtige oorlogen waarbij veel allianties vele allianties tegelijkertijd kunnen bevechten om Battle Zones voor hun eigen alliantie te veroveren.

Battle Zones geven exclusieve bewegingstoegang tot Battle Zones en battle buffs voor je hele alliantie. Verover gevechtszones door het hoofdkwartier van je alliantie naar de gevechtszone te verplaatsen om de afteltimer van de gevechtszone te claimen. Je timer begint op 15 minuten en wanneer je afteltimer nul bereikt, behoort de gevechtszone tot je hele alliantie!

Over War Commander: Rogue Assault
War Commander: Rogue Assault is een meeslepend militair strategiespel dat zich afspeelt in een enorme online wereld voor meerdere spelers en levert een verbluffende, volledig 3D-slagveldervaring zoals je nog nooit op mobiel hebt gezien. Denk je dat je hebt wat nodig is? Veeg en vernietig!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Pas je snel aan met directe controle over je eenheden tijdens gevechten
  • Geniet van non-stop actie met het direct maken en repareren van eenheden
  • Doe mee aan epische campagnes voor één speler en vernietig rivaliserende legers op weg naar werelddominantie

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x