Home Gaming Taito Milestones – 10 Classics – Binnenkort in doos & digitaal (Switch)

Taito Milestones – 10 Classics – Binnenkort in doos & digitaal (Switch)

by Jos Vis

ININ Games en de legendarische game-ontwikkelaarstudio TAITO zijn verheugd om een speciale collectie aan te kondigen – een tijdreis terug naar de jaren 80! De TAITO MILESTONES-collectie bevat tien geweldige games voor Nintendo Switch, die elk een doorbraak betekenen in de ontwikkeling en gamegeschiedenis.

Terwijl TAITO zelf de collectie in Japan zal uitbrengen, zal de westerse release volgen via uitgever ININ Games. TAITO MILESTONES zal beschikbaar zijn voor pre-order als Limited en Collector’s Edition in de Strictly Limited Games Partner Store vanaf 25 november 2021, gevolgd door de pre-order start van de boxed edition in de winkels en de digitale versie kort daarna.

Speel de klassiekers waarmee het allemaal begon opnieuw! De games die de weg vrijmaakten voor de volgende decennia van TAITO’s arcade-dominantie – de mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf.

Sport-, schiet-, puzzel- en platformgames en meer – deze collectie heeft iets voor elke liefhebber van retrogames en nu zullen die tien titels voor het eerst beschikbaar zijn als een collectie op een moderne console.

1981QIX Teken lijnen als de “markering” en leg gebieden vast door ze te omcirkelen. Pas op voor vijanden terwijl je rondloopt!
1982ALPINE SKIBetreed het podium van de wereld van de sneeuw en neem deel aan drie competities: Downhill ski, slalom en skischans!
1982FRONT LINEGa naar het vijandelijke kamp als een voetsoldaat! Bestuur tanks en gepantserde voertuigen!
1982WILD WESTERNVersla de bendes die vanuit alle richtingen aanvallen met je vertrouwde geweer! Jij bent de wet!
1983Chack’n PopHou vol, Chack’n! Haal de harten terug van de stelende Monsta.
1983ELEVATOR ACTIONInfiltreer een gebouw als spion tijdens een solomissie, pak alle geheime documenten en ontsnap!
1985The FairyLand StoryAls heks Ptolemaeus moet je de monsters diep in het kasteel verslaan!
1986HALLEY’S COMETDe komeet van Halley is op weg naar de planeten van ons zonnestelsel. Vernietig de computer in het midden!
1987THE NINJAWARRIORSBegeef je in vijandelijk gebied als een androïde ninja om de ambities van de kwaadaardige Banglar te verpletteren!

..negen baanbrekende klassiekers uit de arcadekluis van TAITO. Maar er ontbreekt natuurlijk één game om de verzameling compleet te maken. Blijf op de hoogte voor de 10e TAITO MILESTONES-game – die binnenkort wordt onthuld!

Tot die tijd kun je op https://www.iningames.com/games/taito-milestones kijken voor meer informatie en updates over de game.

Strikt beperkte pre-order voor games:

Bezoek de Strictly Limited Games Partner Store op 25 november om een ​​Limited Edition of Collector’s Edition te bemachtigen!

De Collector’s Edition voor Nintendo Switch is beperkt tot 2.000 exemplaren voor een prijs van 89,99 €, met geweldige fysieke verzamelobjecten. De Limited Edition voor Nintendo Switch is beperkt tot 3.000 exemplaren tegen een prijs van € 39,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: