Home Gaming VR-muziekgame Unplugged onthult exclusief nieuw nummer, Quest Passthrough en pc VR-releasedatum

VR-muziekgame Unplugged onthult exclusief nieuw nummer, Quest Passthrough en pc VR-releasedatum

by Jos Vis

Vertigo Games, de VR-specialist voor publicatie en ontwikkeling van de wereldwijde Koch Media Group en Anotherway, een VR-ontwikkelingsstudio met roots bij Microsoft Hololens en Activision, hebben vandaag aangekondigd dat hun VR-muziekspel Unplugged volgende week op weg is naar een pc VR-release, op 2 december (alleen headsets die compatibel zijn met Valve Index Controller). Om de PC VR-release te begeleiden, onthulde Vertigo Games een nieuw, exclusief Steel Panther-nummer dat bij de lancering in de game zal worden opgenomen. Het nummer komt als een gratis update voor zowel Meta Quest als PC VR. De Quest-versie van de game bevat ook mixed reality met Quest Passthrough. Unplugged zag zijn veelgeprezen release op Quest in oktober van dit jaar, met verschillende VR-specialisten die het rock-and-roll-gevoel van de game prezen, evenals de nauwkeurige hand-tracking. Bekijk hier de tease van het exclusieve Steel Panther-nummer:

YouTube video

Exclusief, op maat gemaakt nummer van Steel Panther voor Unplugged
Met de onnavolgbare frontman Satchel of Steel Panther als in-game mentor en hun hit ‘Eyes of the Panther’ als onderdeel van de Unplugged setlist, toonde de rockband al hun steun voor de game. Nu gaan ze nog een stap verder door een exclusief, op maat gemaakt nummer in de game te introduceren. Het nummer wordt voor het eerst onthuld op 2 december, samen met de PC VR-release en de gratis Quest-update.

Quest Passthrough
Op 2 december ontvangt Unplugged ook Passthrough on Quest, waarmee spelers het virtuele podium kunnen combineren met hun woonkamer. Anotherway is bijzonder enthousiast over het implementeren van de functie. Ze stellen: “We wisten altijd dat het combineren van een virtueel podium met je echte plek een super interessante functie zou zijn voor Unplugged. Je vrienden of familie zien juichen terwijl je speelt … dat is een perfecte combinatie! Nu, dankzij de Quest Passthrough , we kunnen dit soort ervaring mogelijk maken. Op de lijst met locaties kun je een nieuwe mixed reality-locatie selecteren, dat kan je eigen woonkamer, je keuken of waar je maar wilt rocken zijn!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: