Home Gaming Cyberpunk Horror Transient: Extended Edition komt op 8 december naar consoles

Cyberpunk Horror Transient: Extended Edition komt op 8 december naar consoles

by Jos Vis

Uitgever Iceberg Interactive en ontwikkelaars Stormling Studios zijn verheugd om aan te kondigen dat Transient op 8 december uitkomt op Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4!

TRANSIENT is een Lovecraftiaanse Cyberpunk-thriller van de makers van CONARIUM en de DARKNESS WITHIN-serie.

Ervaar het spel als nooit tevoren in de EXTENDED EDITION. Deze release bevat extra gameplay, een gloednieuw einde en een assortiment aan levenskwaliteitsverbeteringen – ook beschikbaar voor pc-spelers op Steam via een gratis update voor de 2020-release.

Gepresenteerd in een verbluffende 4K-resolutie, omvat deze ultieme release HDR-ondersteuning, extra prestaties, meerdere saves en verbeterde controller- en forcefeedback-ondersteuning.

YouTube video


In de verre, post-apocalyptische toekomst leeft wat er nog over is van de mensheid in een afgesloten citadel die is gemaakt om de barre buitenomgeving te overleven. Duik diep in deze dystopische wereld en onderzoek wat er met jou en je vrienden gebeurt. Los puzzels op, hack systemen en sluit aan om andere dimensies te verkennen. Ontdek een waarheid die je gezond verstand zou kunnen verscheuren en je bestaan ​​in twijfel zou trekken.

HP Lovecraft ontmoet Cyberpunk
Ervaar een nooit eerder geziene blend tussen H.P. Lovecrafts kosmische existentialisme en een grimmige, dystopische cyberpunk-setting. Transient past zich aan en breidt uit met baanbrekende stukken van beide genres om ervoor te zorgen dat je ervaring tegelijkertijd vertrouwd en fris is.

Ontdek gebroken realiteiten
Van de vergeten woestenijen van Kor Shehr tot de gemene straten van Providence, Transient is tot de rand gevuld met onvergetelijke locaties om te doorkruisen. Verken de realiteit, je eigen dromen en de virtuele wereld om een ​​diverse cast van vrienden, vijanden en wezens daartussen te ontmoeten.

Ontsnap aan je eigen realiteit
De combinatie van een reeks prachtige omgevingen met een beklijvende originele soundtrack zorgt voor een meeslepende ervaring.

Augmented man op een missie
Je neemt de rol aan van Randolph Carter, een man die is uitgerust (lees: versterkt) voor de klus. Gebruik je geavanceerde perceptieverhogende implantaat, PHI, om je omgeving te onderzoeken, naar aanwijzingen te zoeken en je een weg te banen langs barrières die voorkomen dat je de waarheid ontdekt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x