Home Gaming Elyon’s Paladin Class is nu beschikbaar, feestgebeurtenis aan de gang

Elyon’s Paladin Class is nu beschikbaar, feestgebeurtenis aan de gang

by Jos Vis

Kakao Games en Bluehole Studio zijn verheugd om aan te kondigen dat Elyon’s nieuwe Paladin-klasse nu in-game beschikbaar is voor alle spelers, met een feestelijk evenement dat plaatsvindt tussen 25 mei en 6 juni om deze gelegenheid te vieren.

De Paladin brengt een unieke mix van actie en tactische gameplay naar Elyon en zorgt voor de balans tussen een ondersteunende en tankrol, waardoor spelers vrij kunnen wisselen tussen beide speelstijlen om zich aan te passen aan verschillende situaties. Voor wie op zoek is naar een unieke ervaring, is de Paladin een perfecte nieuwe klasse om uit te proberen.

Als oude bewakers van Harth waren Paladins discipelen van de profeet Metaton, die hen leerde de stroom van Mana te begrijpen en de overtuiging volgden om Harth te beschermen tegen degenen die Mana verkeerd gebruiken. Hoewel hun bloedlijn bijna was verbroken na de val van het oude Harth, roept hun nobele missie hen opnieuw op om het continent te beschermen tijdens de oorlog tussen Vulpin en Ontari.

Om de release van de Paladin-klasse in Elyon te vieren, vinden tussen 25 mei en 6 juni Twitch Drops plaats met tal van waardevolle beloningen om spelers te helpen sneller vooruitgang te boeken. Degenen die deelnemende streamers bekijken, krijgen de volgende beloningen:

Dagelijks (1 uur): Jacht EXP Win +300% Toverdrank x2
3 uur: [Account] Blessed Refined Weapon Enhance Stone x3
5 uur: Armlet Enhance Stone x50
7 uur: [Bind] Level 6 Runestone Selectiekist x1

Bovendien zullen de komende weken een reeks in-game-evenementen plaatsvinden, waarbij spelers worden beloond met tal van items zoals Luminus, huisdieren, legendarische transcendente stenen, EXP-winstdrankjes en nog veel meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: