Home Gaming Guild Wars 2: Sky Pirates keert terug met de release van Living World Seizoen 1 Aflevering 2

Guild Wars 2: Sky Pirates keert terug met de release van Living World Seizoen 1 Aflevering 2

by Jos Vis

Vandaag kunnen Guild Wars 2-spelers het opnemen tegen de Aetherblades, aangezien Episode 2 van Living World seizoen 1 nu gratis beschikbaar is voor alle spelers. Met de introductie van nieuwe prestaties en beloningen en getiteld ‘Sky Pirates’, is Episode 2 de eerste keer dat deze content speelbaar is sinds 2013, nu opnieuw geformatteerd om toegankelijker te zijn via het verhaaljournaal van de game.

Aflevering 2 zal ook de klok terugdraaien in Tyria door gebruik te maken van instanced content in de oorspronkelijke stad Lion’s Arch die in 2012 met de game werd gelanceerd voordat deze permanent werd vernietigd in de loop van de oorspronkelijke run van seizoen 1, bijna tien jaar geleden.

Nieuwe beloningen zijn onder meer een Aether Visor-helm en Beslissend bewijs, een pistool met als thema het favoriete personage Marjory Delaqua.

Seizoen 1 markeerde het begin van bijna een decennium aan episodische Living World-content, bijna negen jaar geleden. Oorspronkelijk bedoeld als tijdelijke verhaal- en gameplay-evenementen in de periode na de lancering, introduceerde seizoen 1 Guild Wars 2-spelers met een brede cast van personages die de komende jaren de basis zouden vormen van Dragon’s Watch en het begin van de epische verhaallijn van de oudere draak die bereikte zijn conclusie met de onlangs uitgebrachte End of Dragons-uitbreiding. De volledige chronologische geschiedenis van Guild Wars 2 zal eindelijk voor het eerst van begin tot eind kunnen worden gespeeld.

In de loop van 2022 komen er gratis meer afleveringen naar de game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: