Home Gaming Cosmonaut Studios voegt zich bij de geheime modus om de tijdlijn in Eternal Threads te wijzigen

Cosmonaut Studios voegt zich bij de geheime modus om de tijdlijn in Eternal Threads te wijzigen

by Jos Vis

Agenten uit de toekomst zijn verschenen in de Bunker van Secret Mode en hebben ons opgedragen om een ​​nieuwe samenwerking aan te kondigen met de enorm getalenteerde indie-ontwikkelaar Cosmonaut Studios om het verhaalgedreven tijdmanipulatie-puzzelspel Eternal Threads te publiceren.

Cosmonaut Studios, afkomstig uit Liverpool, Engeland, is een klein collectief van veteranen uit de industrie en getalenteerde nieuwkomers met tientallen games onder hun riem – en zelfs een BAFTA om het te bewijzen. De nieuwste game Eternal Threads is een “single-player, first-person verhaalgestuurde puzzelspel van tijdmanipulatie, keuze en consequentie.”

“Eternal Threads heeft dit uiterst meeslepende verhaal, dat ons allemaal vanaf het begin greep”, zegt James Schall, Director of Publishing van Secret Mode. “Het combineert prachtige personage-gedreven verhalen vertellen met slimme tijdmanipulatiepuzzels, een soort verhalende Rubiks kubus. Terwijl ik door de vroege builds speelde, werd ik weggeblazen en moest ik meer te weten komen over wat er in dat huis was gebeurd!

“We wilden een uitgever die Eternal Threads begreep”, zegt Cosmonauts’ Creative Director Paul Johnson. “Het enthousiasme van Secret Mode voor Eternal Threads heeft echt indruk op ons gemaakt – ze begrepen duidelijk wat we probeerden te bereiken. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om Eternal Threads naar een breder publiek te brengen.”

In Eternal Threads ben je in mei 2015 als medewerker belast met het oplossen van corruptie in de tijdstroom naar het noorden van Engeland gestuurd, waar zes mensen omkwamen bij een huisbrand. Het is verboden om simpelweg het vuur te stoppen, maar je moet in plaats daarvan de keuzes manipuleren die de huisgenoten in de week ervoor hebben gemaakt, zodat ze allemaal het evenement overleven.

Eternal Threads zal van 1 tot en met 7 oktober te zien zijn als onderdeel van Steam’s Next Fest met een demo die tijdens het evenement kan worden gespeeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x