Home Gaming Hitman Beta heeft een constante internet verbinding nodig

Hitman Beta heeft een constante internet verbinding nodig

by Mark van Truijen

De Hitman beta maakt zich op voor lancering, en nu hebben we geleerd dat om de beta te spelen je een constante internet verbinding nodig dien te hebben. Square Enix heeft ook laten weten dat dit niet het geval is bij de volledige game.

De Hitman uitgever liet weten dat de volledige game na het downloaden gewoon offline te spelen is.

“Yes, you can play the full game offline after you have downloaded an episode,” aldus Square Enix. “But there are live elements which you will need to access online.”

De beta is vanaf morgen te spelen op de PS4, de PC volgt dan op 19 februari. En helaas voor Xbox gebruikers deze zullen moeten wachten tot de game uit is.

De bèta, alias “The Prologue”, vindt twintig jaar vóór de Paris Showstopper-missie plaats. De Prologue speelt zich af in een geheime ICA-trainingsfaciliteit en draait om een cruciaal moment in het leven van Agent 47: zijn introductie bij de ICA en zijn allereerste ontmoeting met zijn toekomstige baas Diana Burnwood. The Prologue bevat twee trainingsopdrachten in vrije vorm, die spelers kennis laten maken met de features en spelmechanismen van het binnenkort verwachte HITMAN-spel. The Prologue is ook verkrijgbaar als onderdeel van de eerste episode van HITMAN, die wordt uitgebracht op 11 maart 2016.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x