Home Featured EA SPORTS FIFA 20 viert 10 miljoen spelers

EA SPORTS FIFA 20 viert 10 miljoen spelers

by Jos Vis

Sinds de release van EA SPORTS FIFA 20 op EA Access en Origin Access, spelen meer spelers dan ooit de game al vroegtijdig, met meer dan 10 miljoen spelers die al de strijd tegen elkaar aangaan op de professionele en futsal velden over de hele wereld. Om dit te vieren zullen de spelers die de game spelen voor 17 oktober worden beloond met 8,000 VOLTA COINS om hun avatar te customizen en hun stijl uit te drukken met de nieuwe beschikbare items in de meest recente VOLTA Drop. Bovendien kunnen spelers ook deelnemen aan een nieuwe VOLTA FOOTBALL Squad Building Challenge puzzel om in-game beloningen te verdienen.

EA SPORTS FIFA blijft ‘s werelds meest gespeelde sport-game:

  • FIFA 20 spelers hebben al meer dan 450 miljoen wedstrijden gespeeld, met 1.2 miljard gescoorde doelpunten in alle speltypen.

  • In FIFA Ultimate Team zijn in de eerste drie weken sinds de lancering meer spelers de strijd tegen elkaar aangegaan dan ooit tevoren, met tot op heden meer dan 272 miljoen gespeelde FUT-wedstrijden. Bovendien zijn er meer dan 138 miljoen wedstrijden gespeeld in Division Rivals, rijgen spelers de overwinningen aaneen in de FUT Champions Weekend League om FUT Champions Verified te worden en zeker te zijn van een plek in de EA SPORTS FIFA 20 Global Series Rankings op The Road to The FIFA eWorld Cup.

  • VOLTA FOOTBALL heeft de status van tweede meest populaire modus in FIFA 20 veroverd, met meer dan 5 miljoen avatars die tot op heden zijn gecreëerd en virtuele wedstrijden die zijn gespeeld op veldjes over de hele wereld, waarvan de top 5 locaties bestaan uit Berlijn, Rome, Lagos, London en Cape Town.

Check deze infographic om meer te weten te komen over hoe spelers The World’s Game ervaren: https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/news/fifa-20-10-million-players-infographic

FIFA 20 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook en op Instagram of volg ons op Twitter @easportsfifa.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: